Ανανεωμένο Volvo XC60 2021

Ανανεωμένο Volvo XC60 2021

Το οικογενειακό SUV, το Volvo XC60, έφτασε στο μέσον της καριέρας του και υπέστη ένα ελαφρότατο restyling, με ανεπίσημες φωτογραφίες του να ποστάρονται στο Instagram.

Volvo XC60 2021

Με λανσάρισμα το 2017, το premium οικογενειακό SUV Volvo XC60 περνά από την πέδη της ανανέωσης. Οι «επίσημες» εικόνες που φαίνεται να προέρχονται από configurator δημοσιεύθηκαν σε λογαριασμό του Instagram από φαν του Σουηδού κατασκευαστή. Προς το παρόν, η φίρμα δεν έχει ακόμη κάνει κάποια επίσημη αναφορά σχετικά με το θέμα, αλλά δεν νομίζουμε πως θα αργήσει.

Οι τροποποιήσεις δεν είναι σημαντικές, ωστόσο, στις λεπτομέρειες, παρατηρούμε ότι η διάταξη των ψευδό-αεραγωγών και στις δύο πλευρές του εμπρός προφυλακτήρα εξελίχτηκε σε κάθετη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Volvo Cars • Norway - Fan (@volvo_pics)

Ανάλογα με το επίπεδο φινιρίσματος, νικελένιες μπαρέτες έρχονται να ενισχύσουν αισθητικά τους προφυλακτήρες και το κάτω μέρος των θυρών. Ο σχεδιασμός του πίσω προφυλακτήρα αλλάζει επίσης, αλλά η διαφορά είναι ανεπαίσθητη με τα φανάρια που έγιναν φιμέ να τραβούν πιο πολύ το μάτι.

Από την άλλη πλευρά, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα τη διαφορά μεταξύ των εκδόσεων Inscription, οι οποίες είναι πιο πολυτελείς, και των R-Design που είναι πιο σπορ.

Volvo XC60 2021

Στο εσωτερικό, ο ανασχεδιασμός χαρακτηρίζεται από το νέο σχήμα των καθισμάτων και από το σύστημα πολυμέσων που ενισχύεται πλέον στον τομέα της πλοήγησης από τους Google Maps.

Σύμφωνα με τους φαν των Volvo_pics, οι εκδόσεις plug-in (T6 Recharge με 340 PS και T8 Polestar με 405 PS) θα έχουν μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία, που αυξάνεται από τα 45 στα 53 km. Η Volvo πάλι δεν έχει ακόμη επισημοποιήσει τίποτα για το θέμα οπότε, σε κάθε περίπτωση, μεταφέρουμε την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη μέχρι να την επιβεβαιώσει ή όχι το εργοστάσιο.

Volvo XC60 2021
Στην πάνω αριστερή φωτογραφία βλέπετε την έκδοση Inscription και στη δεξιά την R-Design του ανανεωμένου XC60. 


Στις ΗΠΑ, το ανανεωμένο μοντέλο κατά τα αμερικανικά ειωθότα ονομάζεται MY 2022, αλλά θα κυκλοφορήσει στην αγορά φέτος. Μια ρελάνς που όσον αφορά το βάθος της ανανέωσης δεν ξέρουμε πόσο επαρκής είναι. Και το λέμε, διότι το Volvo XC60 έχει και στην αμερικανική επικράτεια, όπως και στην Ευρώπη φυσικά, ουκ ολίγους ανταγωνιστές που το περιμένουν στη γωνία: Audi Q5, BMW X3, Mercedes-Benz GLC και Jaguar F-Pace, αλλά και την Porsche Macan.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube