Toyota Supra: Συλλεκτική έκδοση σε χρώμα Matte Storm Gray

Toyota Supra: Συλλεκτική έκδοση σε χρώμα Matte Storm Gray

Θα παραχθούν μόνον 24 αυτοκίνητα και θα διατεθούν κατόπιν κλήρωσης σε Ιάπωνες αγοραστές.

Οι αγοραστές της νέας Toyota Supra στην Ιαπωνία έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια συλλεκτική έκδοση καθώς η εταιρεία προσφέρει μια σειρά από 24 μόνον αυτοκίνητα σε χρώμα Matte Storm Gray. Μάλιστα, όσους δηλώσουν ότι θέλουν τη συγκεκριμένη συλλεκτική έκδοση θα μπουν σε μια κλήρωση η οποία θα γίνει στη διάρκεια του 24ωρου αγώνα αντοχής στο  Nürburgring στις 22 και 23 Ιουνίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δοκιμάζουμε την Toyota GR Supra

Σύμφωνα με τον Shigeki Tomoyama, που είναι πρόεδρος της Gazoo Racing Company, είναι η πρώτη φορά κατά την οποία η Toyota πωλεί ένα όχημα με ματ βαφή.  Ο περιορισμένος αριθμός οφείλεται στο γεγονός ότι για να πετύχει η συγκεκριμένη βαφή απαιτείται μια ιδιαίτερα πολύπλοκη διαδικασία.

Εκτός από την ιδιαίτερη αυτή χρωματική προσέγγιση, οι συγκεκριμένες Supra δεν διαφέρουν σε τίποτα άλλο από τις υπόλοιπες.
Βέβαια, η Toyota για το λανσάρισμα του μοντέλου στην Ευρώπη είχε παράξει 90 αυτοκίνητα με την ίδια βαφή και κόκκινο δερμάτινο σαλόνι, τις GR Supra A90 όπως τις ονόμαζε. Tα αυτοκίνητα αυτά έχουν ήδη διατεθεί και πήγαν στους πρώτους 90 πελάτες από τη Γηραιά Ήπειρο που είχαν βάλει προπαραγγελία για τη Supra.

Ωστόσο φαίνεται  πως η εταιρεία έχει αρχίσει να πειραματίζεται σε νέες τεχνικές βαφής, αλλά και σε καινούργια χρώματα. Για παράδειγμα και η Lexus παρουσίασε πρόσφατα την μοναδική LC 500h Matte Prototype Concept σε μια απόχρωση που την ονομάζει Space Orange, δίχως να αναφέρει όμως ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα διατίθεται σε αυτόν τον χρωματισμό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube