Το πιο παράξενο πυροσβεστικό! [video]

Το πιο παράξενο πυροσβεστικό! [video]

Δείτε έναν χωματουργικό φορτωτή να λούζει με νερό μια φλεγόμενη Mercedes και να σβήνει τη φωτιά!

Το περιστατικό συνέβη στο Dallas του Texas, όπου οι δρόμοι πλημμύρισαν από κατακλυσμό προχθές Παρασκευή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής WFAA TV, τέσσερα αυτοκίνητα δεν συμμορφώθηκαν με το σήμα «Κάντε Αναστροφή, Μην Πνιγείτε» και προχώρησαν σε ένα δρόμο με το όνομα Manhana Drive. Το αποτέλεσμα ήταν να σβήσουν οι κινητήρες και τα αυτοκίνητα να μείνουν επί τόπου όταν το νερό ξεπέρασε το ένα μέτρο.

Στην περίπτωση της Mercedes, καπνός άρχισε να βγαίνει από το καπό πριν η οδηγός της, Nikki Carmona, αποφασίσει να βγει έξω. Στεκόταν στο πεζοδρόμιο χωρίς να πάρει χαμπάρι ότι το αυτοκίνητο είχε πάρει φωτιά. Το είδε όμως ο διευθυντής μιας αντιπροσωπείας χωματουργικών μηχανημάτων, εκεί δίπλα.

Πήδηξε πάνω σε ένα φορτωτή κι έσπευσε προς τη Mercedes, μαζεύοντας νερό στη χούφτα του μηχανήματος για να το ρίξει πάνω στο φλεγόμενο αυτοκίνητο. Και το επανέλαβε για να είναι σίγουρος ότι έσβησε η φωτιά πριν φτάσει επιτόπου η κανονική Πυροσβεστική Υπηρεσία του Dallas.

Ξέραμε για χωματουργικά που τράβηξαν κολλημένα τζιπ από λάσπες ή χιόνια. Τώρα μάθαμε για άλλη μια υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν τα πολυτάλαντα αυτά μηχανήματα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube