Ο Marchionne έκανε θεραπείες για πάνω από ένα χρόνο

Ο Marchionne έκανε θεραπείες για πάνω από ένα χρόνο

Τι αποκαλύπτει η ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Ζυρίχης – Τι είπε στην Corriere della Sera ο πατέρας της συντρόφου του.

Ο Sergio Marchionne έκανε θεραπεία για την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε περισσότερο από ένα χρόνο, ανακοίνωσε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ζυρίχης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου είχε λάβει «επαναλαμβανόμενη θεραπεία» για περισσότερο από ένα χρόνο. Παρόλο που χρησιμοποιήθηκαν όλες οι επιλογές που έχει στα χέρια της επιστήμη, δυστυχώς ο Merchionne κατέληξε, αναφέρει το νοσοκομείο.
Την ανακοίνωση του University Hospital Zurich, έρχεται να επιβεβαιώσει και ο πατέρας της συντρόφου του, της Manuela Battezzato (φωτό). Ο Pier Luigi Battezzato δήλωσε στην  Corriere della Sera ότι ο Marchionne έβλεπε την υγεία του να φθίνει εδώ και ένα χρόνο, όταν και αναγκάστηκε να κόψει το κάπνισμα

Πριν από ένα χρόνο είχε σταματήσει το κάπνισμα, και παρά το γεγονός ότι φαινόταν η υγεία του να βελτιώνεται στην πραγματικότητα δεν ήταν καλά, είπε ο Battezzato. Είχε αρχίσει να χάνει βάρος και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να είναι συνεχώς στις επάλξεις, αλλά ποτέ δεν εγκατέλειψε τη μάχη. Ταξίδευε από το ένα μέρος του κόσμου στο άλλο και ουδέποτε παραιτήθηκε από τις δεσμεύσεις του.
Μίλησα μαζί του, λέει ο Battezzato, λίγες μέρες πριν την υποβληθεί στη χειρουργική επέμβαση και φαινόταν αισιόδοξος. Μάλιστα σχεδίαζε και μια επαγγελματική συνάντηση που δεν έγινε, ενώ είχε προγραμματίσει να πάρει όλη την οικογένεια μετά την επέμβαση και να πάνε ολιγοήμερες διακοπές.

Η επέμβαση του Sergio έπρεπε να είναι απλή δήλωσε ο Battezzato στο Corriere della Sera. Όμως συνέβη το χειρότερο, είπε και κατέληξε: Το χειρότερο έχει συμβεί. Δεν ξέρω, μερικές φορές σκέφτομαι ότι αν δεν είχε πάει στην Ελβετία ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Αναφερόμενος στον άνθρωπο Sergio είπε πως θα μπορούσαμε να γράψουμε ένα βιβλίο γι’ αυτόν. Η ζωή και το έργο του δεν μπορούν να αποτυπωθούν σε λίγα λόγια. Έκανε εξαιρετικά πράγματα, αλλά ήταν απλός άνθρωπος. Η ζωή του αφορούσε μόνο την εργασία και την οικογένεια του.

Ο Sergio Marchionne και η 47χρονη Manuela Battezzato ήταν σύντροφοι για πάνω από μια δεκαετία. Μαζί τους στο Blonay, στο ελβετικό καντόνι του Vadu, ζούσαν και οι δύο ενήλικοι γιοί του ισχυρού άνδρα της FCA από τον προηγούμενο γάμο του. Πρόκειται για τον Giacomo Alessio (γεννήθηκε το 1989, πτυχιούχος του Οικονομικού στον Καναδά) και τον Jonathan Tyler (γεννήθηκε το 1994)

Σε μια από τις σπάνιες δηλώσεις του που αναφέρονταν στην προσωπική του ζωή, ο Marchionne είχε ονομάσει την  Manuela Battezzato (που εργαζόταν από παλιά στο τμήμα επικοινωνίας της εταιρείας) σαν την «τύχη» του.

Από την πλευρά της η FCA είπε πως δεν γνώριζε τίποτα για την κατάσταση της υγείας του Marchionne, εξαιτίας και του ιατρικού απορρήτου όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της εταιρείας. Ενημερωθήκαμε – είπε – για την κατάσταση της υγείας του την Παρασκευή 20 Ιουλίου από την οικογένειά του που μας είπαν πως δεν είναι σε θέση μετά την επέμβαση να επιστρέψει στα καθήκοντά του.
Αμέσως μετά η εταιρεία έκανε όλες τις ενέργειες για την αντικατάστασή του.

Δείτε βίντεο από την τελευταία δημόσια εμφάνιση του Sergio Marchionne στις 27 Ιουνίου 2018, όταν δώρισε ένα ειδικά διαμορφωμένο Jeep Wangler στην ιταλική Αστυνομία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube