Ο γιαουρτάς με τη LaFerrari στη Βουδαπέστη τώρα και σε video

Ο γιαουρτάς με τη LaFerrari στη Βουδαπέστη τώρα και σε video

Ο τύπος που κάρφωσε τη LaFerrari, για κακή του τύχη καταγράφηκε από κάμερα τοποθετημένη στο ταμπλό του αυτοκίνητου που τον ακολουθούσε.

Θυμόσαστε τη στούκα της LaFerrari πριν από λίγες ημέρες στη Βουδαπέστη; Τώρα έχουμε το «καμάρι» μας και τα κατορθώματά του σε video.

Η ποιότητα του video δεν είναι βέβαια της προκοπής, καθώς προέρχεται από κάμερα τοποθετημένη στο ταμπλό του αυτοκίνητου που τον ακολουθούσε. Ωστόσο μπορούμε να καταλάβουμε πώς ένας από τους 499 κατόχους του hypercar από το Maranello κατάφερε να το καρφώσει πάνω στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα της οδού Váci, στη Βουδαπέστη.

Οδηγώντας αυτός ο μικρός «Senna» λοιπόν στην εξωτερική λωρίδα της οδού Váci και ακολουθώντας τον προπορευόμενό του που πήγαινε με χαμηλή ταχύτητα, έχασε κάποια στιγμή την υπομονή του και αποφάσισε να τον προσπεράσει από τη μεσαία λωρίδα.

Στο σημείο αυτό λοιπόν είναι που αρχίζουν και στραβώνουν τα πράγματα για τη LaFerrari, καθώς ο οδηγός της πατά το γκάζι παραπάνω απ’ όσο έπρεπε και στη συνέχεια αδυνατεί να ελέγξει την τεράστια ισχύ του αυτοκινήτου. Έτσι το χάνει, κινούμενος προς τα δεξιά για να καταλήξει πάνω σε τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Ο οδηγός, ενοχλημένος από το συμβάν, πετάγεται από το αυτοκίνητο και αφαιρεί τις σλοβακικές πινακίδες κυκλοφορίας, προφανώς για να μην καταλάβουν κάποιοι οικείοι του ή συμπατριώτες του πως αυτός είναι ο υπεύθυνος του ατυχήματος. Βλέπετε, δεν θα κυκλοφορούν δα και μπόλικες LaFerrari στη Σλοβακία και θα ήταν αφελές να πιστέψει κάποιος ότι το συμβάν δεν θα έκανε σε χρόνο «dt» το γύρο του κόσμου.

Τώρα οι δικαιολογίες για λάστιχα που δεν είχαν έρθει σε θερμοκρασία λειτουργίας κι το ότι ήταν μια κρύα μέρα στη Βουδαπέστη, μόνο γέλια μπορούν προκαλέσουν. Να προσπεράσει, να παρακάμψει ουσιαστικά, ένα αυτοκίνητο που κινείτο με 20-30 km/h στην κίνηση της πόλης -και μάλιστα από διπλανή λωρίδα- πήγε να κάνει όχι drift show.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube