Μεθυσμένος οδηγός καλεί την αστυνομία για να τον... συλλάβει!

Μεθυσμένος οδηγός καλεί την αστυνομία για να τον... συλλάβει!

Οδηγός στις ΗΠΑ ήταν τόσο μεθυσμένος, που κάλεσε την αστυνομία για τον ίδιο, ο οποίος οδηγούσε και στη λάθος μεριά του δρόμου.

Ένας οδηγός στην Αμερική ήταν τόσο μεθυσμένος, που και έτσι κάλεσε την αστυνομία για τον ίδιο, ο οποίος οδηγούσε στη λάθος μεριά του δρόμου.

Ένας μεθυσμένος οδηγός στις ΗΠΑ, στην Πολιτεία της Nebraska, κάλεσε το 911, ισχυριζόμενος πως κάποιος οδηγούσε από τη λάθος πλευρά του δρόμου.

Αυτός ο κάποιος όμως, ήταν ο ίδιος!

«Είμαι στον Αυτοκινητόδρομο 77 πηγαίνοντας νότια και υπάρχει κάποιος από τη λάθος πλευρά του δρόμου», λέει ο αναφερόμενος δράστης, στη κλήση του με το 911.

Οδηγός στις ΗΠΑ καλεί την αστυνομία για να τον συλλάβει!

ΗΠΑ

Όταν ερωτήθηκε από το 911 για την περιγραφή του οχήματος που πηγαίνει από τη λάθος πλευρά του δρόμου, ο άντρας απάντησε πως, «όχι, είχε τα μεγάλα φώτα ανοιχτά, σχεδόν με έβγαλε έξω από τον δρόμο».

Αφού περιέγραψε την τοποθεσία του στο κέντρο, ο άνδρας συνέχισε να λέει πως, «σχεδόν με πέταξε έξω από τον δρόμο».

Το βίντεο από το γραφείο του σερίφη στην Κομητεία Lancaster δείχνει ένα Subaru Impreza να προχωράει ανάποδα στην κυκλοφορία.

«Ξέρεις γιατί σε σταμάτησα;» ρώτησε ο αστυνομικός τον οδηγό του Impreza.

«Ναι, επειδή ήμουν στη λάθος πλευρά του δρόμου», απαντάει ο άνδρας.

Όταν ο αστυνομικός τον ρώτησε γιατί κατευθυνόταν προς την λάθος κατεύθυνση, ο άνδρας απάντησε πως «μάλλον έχασα την έξοδο».

Το βίντεο δείχνει στη συνέχεια το περιπολικό όταν πλέον ο άνδρας έχει συλληφθεί. Ο αστυνομικός επίσης, ρώτησε τον άνδρα αν ήταν αυτός που κάλεσε το 911.

«Ναι, ναι νόμιζα πως κάποιος βρισκόταν στη λάθος πλευρά του δρόμου» είπε ο άνδρας.

«Και εν τέλει ήσουν εσύ αυτός», είπε ο αστυνομικός.

«Ναι, σαν ανόητος» απάντησε ο οδηγός.

Το γραφείο του σερίφη στο Lancaster ανέφερε πως «ο άνδρας συνελήφθη πριν τραυματιστεί κάποιος».

Είναι ασαφές για το ποιες είναι οι ακριβείς κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον οδηγό, αλλά οι αιματολογικές εξετάσεις έδειξαν πως το αλκοόλ στο αίμα του ήταν διπλάσιο από το επιτρεπόμενο όριο.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube