McLaren τρώει αδέσποτο λάστιχο φορτηγού

McLaren τρώει αδέσποτο λάστιχο φορτηγού

Μέγας φόβος για ιδιοκτήτη έκθεσης που είδε ένα λάστιχο φορτηγού να μπουκάρει στο μαγαζί του καταλήγοντας πάνω σε μια McLaren 650S.

Περισσότερο ήταν ο φόβος και λιγότερη η ζημιά από το παραπάνω συμβάν που αποτυπώνει η φωτογραφία που ανέβηκε στο web από το TMZ Sports. Ευτυχώς ο αδέσποτος τροχός δεν τραυμάτισε κανέναν και σταμάτησε την πορεία του στο πίσω μέρος μιας McLaren 650S, ιδιοκτησίας ενός Αμερικανού παίκτη του μπέιζμπολ.

Σύμφωνα το TMZ Sports, το βρετανικό σούπερκαρ ήταν επίσης ευτυχώς ασφαλισμένο γι’ αυτό το είδος του ασυνήθιστου γεγονότος. Ο pitcher των Cincinnati Reds, Trevor Bauer, που είχε πληρώσει 270.000 ευρώ για την 650S, βοηθούσης και της ασφάλειας, είχε το κουράγιο να διασκεδάσει με το συμβάν με μια ανάρτηση στο Twitter: «Αν μου λέγατε ότι ένα επικαθήμενο θα κατέστρεφε τη McLaren μου, θα μπορούσα να σας πιστέψω, αλλά αν μου λέγατε ότι θα πάθαινε κάτι τέτοιο, θα σας έπαιρνα για τρελό».

Προς υπενθύμισή σας, η McLaren 650S φορά μοτέρ 3,8 λίτρων V8 biturbo με 650 άλογα και 678 Nm. Ο κινητήρας συνδυάζεται με αυτόματο σασμάν επτά σχέσεων με το αυτοκίνητο να χρειάζεται 2,9” για το σπριντ των 0-100 km/h και να πιάνει στην ευθεία τα 333 km/h. Κι αν θέλετε παραπάνω εντυπώσεις, δείτε το video της δοκιμής του DRIVE με μια τέτοια σε υπέροχο σκούρο μπλε με κίτρινες δαγκάνες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube