Lada vs Lada @ Climb Attack [video]

Lada vs Lada @ Climb Attack [video]

Ατμοσφαιρικό μοτέρ, διπλά καρμπιρατέρ, ροϊκή… εξέλιξη, κλασικό σασμάν. Τα 2105 του video, στοκ και αγωνιστικό κοντράρονται σε ένα video με ευφάνταστο και δυναμικό σενάριο.

Να ένα συμπαθητικό βιντεάκι, νοσταλγικό, που στους παλιότερους μπορεί να τους θυμίσει και τα νιάτα τους. Σε αυτό το video επανέρχεται στο προσκήνιο το Lada, τα το κλασικό ντε, το 2105, σε ένα δυναμικό σενάριο και με περάσματα άλλων εποχών. Χωρίς φυσικά να ξεχνάμε να γλιστράμε λίγο παραπάνω, έτσι για πλάκα, βρε αδερφέ.  
 
Βέβαια, χρειάζεται να γνωρίζουμε ότι η σπορ οδήγηση που μπορείς να εισπράξεις από ένα Lada ανταποκρίνεται σε μια σχετικότητα. Αλλά σε μερικές χώρες, η μάρκα αυτή υπέρ-εκπροσωπείται στους αγώνες, προσφέροντας ένα προφανές οικονομικό πλεονέκτημα, αλλά και την ευκολία να φτιάχνεις το αυτοκίνητο φθηνά και με υπέρ-επάρκεια ανταλλακτικών.

Το video που παραθέτουμε έχει φτιαχτεί από την κροατική ομάδα Krelman Racing που διαθέτει ένα Lada για ράλι, καλά φτιαγμένο και με επιδόσεις. Για τις ανάγκες του video δε, κοντράρεται με το ίδιο μοντέλο στη στοκ διαμόρφωση, σε μια κόντρα που καταλήγει σε κοινό τερματισμό, αλλά μέσω διαφορετικού δρόμου για το καθένα.

Το αποτέλεσμα είναι σαφώς επιτυχές, σε σημείο που θα ζήλευες να κυκλοφορείς με ένα… Lada.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube