Η Geely παίρνει παραγγελίες για το πρώτο της αγωνιστικό αυτοκίνητο

Η Geely παίρνει παραγγελίες για το πρώτο της αγωνιστικό αυτοκίνητο

Η Zhejiang Geely Holding Group, στην τελευταία της προσπάθεια να καθιερώσει παρουσία μηχανοκίνητων αθλημάτων, έχει αρχίσει να λαμβάνει παραγγελίες για το πρώτο αγωνιστικό της αυτοκίνητο.

Σχεδιάζει να παραδώσει το αγωνιστικό αυτοκίνητο σε κινέζους πελάτες με τη σφραγίδα της  Lynk & CO ξεκινώντας τις παραδόσεις από το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους, ανέφερε η Geely Group την περασμένη εβδομάδα.

Το Lynk & CO 03 TCR, διαθέτει έναν τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.0 λίτρων, ισχύος 350 ίππων και ροπής 420 Nm. Η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου σειριακού κιβωτίου. Το αυτοκίνητο, μαζί με τον οδηγό, ζυγίζει 1.265 κιλά, σύμφωνα με την κινεζική εταιρεία.

Στα μέσα του 2018, η εταιρεία άρχισε να αναπτύσσει το Lynk & CO 03 TCR. Το αυτοκίνητο έκανε το αγωνιστικό ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αυτοκινήτων FIA 2019 στο Μαρακές του Μαρόκου τον Απρίλιο.

Η Lynk & CO παρουσιάστηκε το 2017 ως μάρκα premium αυτοκινήτων που ανήκει από κοινού στην Geely Group και τη Volvo.  Το 2017, η Geely Group απέκτησε επίσης το 51% της  Lotus.  

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube