Γέννησε στο πίσω κάθισμα και ζητά από τη Honda άλλο αυτοκίνητο

Γέννησε στο πίσω κάθισμα και ζητά από τη Honda άλλο αυτοκίνητο

Μια γυναίκα που γέννησε στο πίσω κάθισμα ενός Jazz πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε ότι έπρεπε να ζητήσει από τη Honda αντικατάσταση του αυτοκινήτου της.

Στο βιβλίο των παράλογων απαιτήσεων και αιτημάτων, η γυναίκα που γέννησε στο πίσω κάθισμα ενός Jazz ένα κοριτσάκι και τώρα ζητά αντικατάσταση του αυτοκινήτου της, σαφώς και βάζει υποψηφιότητα για εγγραφή της σε περίοπτη θέση.

Το αίτημα υποβλήθηκε μέσω του Twitter λίγες ώρες μόλις ύστερα από τον απροσδόκητου μέρους τοκετό και από εκείνη την ώρα το μήνυμα έγινε retweeted από 18.000 και πλέον ανθρώπους.

Το μάλλον άκομψο αίτημα υποβλήθηκε από την Beth Newell, ιδρύτρια και εκδότρια του Reductress, ενός γυναικείου σατυρικού περιοδικού. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Honda άδραξε την ευκαιρία για επιπλέον δωρεάν διαφήμιση και… την κάλεσε στο τηλέφωνο. Ο μεγάλος Ιάπωνας κατασκευαστής όμως αποδείχτηκε εξυπνότερος (και σπάγκος για τόση διαφήμιση) και προσφέρθηκε απλώς να της καθαρίσει το πίσω κάθισμα αχρεωστήτως, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και πάνες για τη νεογέννητη μικρούλα.

Επιπλέον, η Honda, εξαντλώντας τη γενναιοδωρία της, παρέχει (πάλι δωρεάν) στην Newell αυτοκίνητο αντικατάστασης για όσο καιρό θα παραμείνει το Jazz της για καθάρισμα.

[Πηγή Beth Newell (1, 2)]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube