Ένας πύργος από φορτηγά Volvo! [video]

Ένας πύργος από φορτηγά Volvo! [video]

Και στην κορυφή, ο πρόεδρος της εταιρείας!

Η Volvo Trucks, γνωστή για τα εντυπωσιακά διαφημιστικά σποτ που δημοσιεύει κατά καιρούς, επέλεξε ένα αντισυμβατικό τρόπο για να παρουσιάσει τη νέα γκάμα φορτηγών της - έφτιαξε ένα κινούμενο πύργο με αυτά, τοποθετώντας στην κορυφή τον πρόεδρο της εταιρείας, Roger Alm.

Ο πύργος 4 φορτηγών έφτασε σε ύψος τα 15 μέτρα, ενώ το συνολικό του βάρος ήταν 58 τόνοι! Στη βάση του τοποθετήθηκε το Volvo FMX, η ναυαρχίδα της εταιρείας που έχει δυνατότητα ρυμούλκησης 38 τόνους, ενώ από πάνω βρέθηκαν τα FM, FH16 και FH.

Αν πιστεύετε πως το εν λόγω βίντεο είναι προϊόν ειδικών εφέ, κάνετε λάθος, καθώς όπως θα δείτε παρακάτω, τα φορτηγά τοποθετήθηκαν με γερανό το ένα πάνω στο άλλο, μετά από προσεκτικό σχεδιασμό που διήρκεσε ένα μήνα. Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στα τέλη του 2019 στο Gothenburg της Σουηδίας, που είναι και η πατρίδα της Volvo.

Στη θέση του οδηγού βρέθηκε μια γυναίκα με μεγάλη εμπειρία στην οδήγηση φορτηγών, ενώ το σύστημα Volvo Dynamic Steering την βοήθησε να διατηρήσει απόλυτα σταθερή πορεία. Όσο για τον πρόεδρο, Roger Alm, που πρωταγωνίστησε, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το θάρρος και το χιούμορ του, στοιχεία απαραίτητα για να συμμετέχει κανείς σε ένα τέτοιο εγχείρημα.

 

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube