Το ελικόπτερο της Aston Martin από την Airbus

Το ελικόπτερο της Aston Martin από την Airbus

Το ACH130 Aston Martin Edition είναι απόλυτα ταιριαστό με την DB11 που έχετε ήδη στο γκαράζ.

Οι θαυμαστές της Aston Martin που αρέσκονται και στις πτήσεις με ελικόπτερο μπορούν τώρα να συνδυάσουν τις δύο αγάπες τους χάρη στο ACH130 Aston Martin Edition που παρουσιάστηκε σήμερα στο Couchevel των Γαλλικών Άλπεων.

Η ειδική έκδοση του ελικοπτέρου είναι ο καρπός της συνεργασίας μεταξύ Airbus Corporate Helicopters (ACH) και Aston Martin Lagonda. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερα σχέδια για το εσωτερικό και το εξωτερικό τα οποία παραπέμπουν στα πολυτελή σπορ μοντέλα της βρετανικής φίρμας.

Στο ελικόπτερο της παρουσίασης, το εξωτερικό συνδυάζει τις αποχρώσεις Stirling Green, Jet Black και Skyfall Silver, ενώ είναι διαθέσιμα και διάφορα άλλα χρώματα της Aston Martin όπως τα Xenon Grey, Arizona και Ultramarine Black. 

Aston Martin helicopter

Στην επταθέσια καμπίνα, τα ανεξάρτητα καθίσματα έχουν επένδυση από υψηλής ποιότητας δέρμα (Oxford Tan, Pure Black, Cormorant και Ivory) με το έμβλημα της Aston Martin στα προσκέφαλα. Επιπλέον, μια αριθμημένη πλάκα στον πίνακα οργάνων θυμίζει σε όλους την ιδιαιτερότητα αυτής της έκδοσης.

Οι πρώτες παραδόσεις του ACH130 Aston Martin Edition θα ξεκινήσουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020 με τα βιβλία των παραγγελιών να έχουν ήδη ανοίξει.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube