Bentley: Νέο κέντρο έρευνας με τις… ευλογίες τις πριγκίπισσας Άννας

Bentley: Νέο κέντρο έρευνας με τις… ευλογίες τις πριγκίπισσας Άννας

Η διαρκώς αυξανόμενες πωλήσεις της μάρκας δημιουργούν ανάγκες επέκτασης του εργοστασίου

Με τις πωλήσεις της να σημειώνουν μια σημαντική άνοδο,  η Bentley δημιούργησε στο Crewe ένα νέο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης. Το νέο αυτό κέντρο καλύπτει μια έκταση 7.200 τετραγωνικών μέτρων και η κατασκευή του ολοκληρώθηκε μέσα σε διάστημα επτά μηνών. 

Πρόκειται για ένα εντελώς καινούργιο κτίριο που θα στεγάζει περισσότερους από 400 εργαζόμενους και το οποίο σηματοδοτεί το πρώτο στάδιο επέκτασης της εταιρείας. Αναφερόμενος σχετικά ο Wolfgang Dürheimer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Bentley, δήλωσε πως στο νέο αυτό κέντρο κέντρο θα αναπτυχθεί η νέα γενιά Bentley, πάνω στις γνωστές βάσεις και αρχές της ποιότητας, της πολυτέλειας και των επιδόσεων που χαρακτηρίζουν εδώ και χρόνια τα αυτοκίνητά μας.  

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε τη νέα Bentley Bentayga

Τα αποκαλυπτήρια τοτ κτιρίου έγιναν παρουσία της πριγκίπισσας Άννας η οποία επισκέφθηκε την κεντρική έκθεση της Bentley, τη γραμμή παραγωγής όπου κατασκευάζονται οι Bentayga, Continental, Flying Spur και Mulsanne, αλλά και τα τμήματα επεξεργασίας ξύλου και δέρματος και ενημερώθηκε για το πρωτοπορειακό πρόγραμμα εκπαίδευσης μαθητευομένων που “τρέχει” η εταιρεία. 

Να θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα  έλαβε επίσημη αναγνώριση από την ίδια την πριγκίπισσα, με την θέσπιση των ειδικών βραβείων “Princess Royal Training Awards” για την αναγνώριση της μάθησης και την ανάπτυξης των δεξιοτήτων στη βιομηχανία. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube