Βαλτιμόρη: Φονική καραμπόλα σε παγωμένο δρόμο [video]

Βαλτιμόρη: Φονική καραμπόλα σε παγωμένο δρόμο [video]

Όταν ο δρόμος είναι παγωμένος και η παραμικρή απροσεξία μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες...

Με την έξοδο των εκδρομέων για τα Χριστούγεννα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τον καιρό να μην είναι στα καλύτερά του, καλό είναι να προσέχουμε στους δρόμους, ειδικά όταν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές. 

Ως τέτοιες μπορεί να θεωρηθούν το χιόνι, ο πάγος αλλά και η κίνηση τη νύχτα, ειδικά αν αυτή γίνεται σε άγνωστες διαδρομές και σε δρόμους που δεν τους έχουμε «ξαναπερπατήσει».

Κάπως έτσι πριν λίγες μέρες στην Βαλτιμόρη των ΗΠΑ, σε συνθήκες νύκτας και παγετού, ο οδηγός ενός βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα, έχασε τον έλεγχο του λόγω του πάγου που υπήρχε στο οδόστρωμα και έπεσε από μια γέφυρα στις γραμμές του τρένου με αποτέλεσμα να έχουμε μια μεγάλη έκρηξη. Στη συνέχεια, άλλα φορτηγά που ακολουθούσαν στην προσπάθειά τους να αποφύγουν το ατύχημα έπεσαν το ένα πάνω στο άλλο, αλλά και σε ΙΧ που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον αυτοκινητόδρομο. 

Συνολικά πάνω από 67 αυτοκίνητα ενεπλάκησαν στην τεράστια αυτή καραμπόλα, με απολογισμό τρεις νεκρούς και πάνω από 30 τραυματίες, οι οποίοι μετά από γιγάντια κινητοποίηση των σωστικών συνεργείων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Maryland

Δείτε το video από τη φονική καραμπόλα στη Βαλτιμόρη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube