Aston Martin: Έκρηξη πωλήσεων!

Aston Martin: Έκρηξη πωλήσεων!

Με την άφιξη της νέας DB11 στους καταλόγους, η έκρηξη πωλήσεων της Aston Martin με αύξηση πάνω από 50% δεν αποτελεί και τόσο έκπληξη.

Οι πωλήσεις της Aston Martin έσπασαν κυριολεκτικά το πλαφόν του 2017, με αύξηση άνω του 50%. Και αυτή ήταν κάτι που χρειαζόταν ο Βρετανός κατασκευαστής, που σταδιακά επιστρέφει στα κέρδη και που τελικά βλέπει το μέλλον πιο ευοίωνο.

Η τελική άφιξη της DB11 στις εκθέσεις και στους πελάτες επέτρεψε στην Aston Martin να βάλει και πάλι εμπρός τη μηχανή το 2017 και να παρουσιάσει μια κατάσταση σφύζουσα από υγεία. Ο Βρετανός κατασκευαστής, ο οποίος αγωνιζόταν με τα «υπολείμματά» του για χρόνια, έκανε τελικά ένα βήμα προς την ανάπτυξη μιας νέας γενιάς σπόρτσκαρ και GT που δείχνει ενδιαφέρουσα. Η γενιά χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση της DB11, του πρώτου αυτοκινήτου που εγκαινίασε την τεχνική συμφωνία με την AMG.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Aston Martin DB11, τώρα και με V8 της AMG

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέα Aston Martin DB11 Volante [video]

Και πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αυτή η εταιρική σχέση αποδίδει καρπούς. Η Aston Martin έχει πούλησε 5.117 αυτοκίνητα παγκοσμίως, με τα έσοδά της να παίρνουν την ανιούσα. Έσοδα που απέφεραν είναι καθαρό κέρδος των €130 εκατ. που καθησυχάζουν το Gaydon. Ασφάλεια που τη χρειάζεται η βρετανική φίρμα που προετοιμάζεται για τη νέα ρελάνς της με το προσεχές λανσάρισμα του μικρού κουπέ Vantage V8. Επιπλέον, το Gaydon ετοιμάζεται να αποκαλύψει μέσα στους επόμενους μήνες τη νέα Vanquish.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέα «μικρή» Aston Μartin Vantage [30 φωτ.+video]

Με την άφιξη αυτών των δύο αυτοκινήτων, αποτελεί προφανώς ένα ασφαλές στοίχημα ότι η Aston Martin θα έχει ακόμα εμπρός της αρκετά χρόνια σημαντικής αύξησης των πωλήσεων. Και εκείνο που θα της απομένει είναι τελικά ένα SUV για να ξεπεράσει τα αναμενόμενα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube