Ο Tom Hanks… επενδύει σε αυτοκίνητα στην Αντίπαρο

Ο Tom Hanks… επενδύει σε αυτοκίνητα στην Αντίπαρο

Δείτε τι λέει ότι αγόρασε για να μετακινείται στο νησί όπου χρόνια τώρα περνά τα καλοκαίρια του.

Ο Τοm Hanks  λατρεύει την Ελλάδα και ειδικά την Αντίπαρο όπου εδώ και χρόνια διατηρεί εξοχική κατοικία και περνά τα καλοκαίρια του.
Η αλήθεια είναι ότι το νησί της Αντίπαρου είναι μικρό και δεν χρειάζεται να έχεις αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σου, ωστόσο ακόμη και για να διανύσεις κάποιες μικρές αποστάσεις ή για να κουβαλήσεις κάποια ψώνια πρέπει να διαθέτεις ένα μεταφορικό μέσο.

Κάπου εκεί λοιπόν, σε ένα πάρκινγκ του νησιού ο διάσημος αστέρας του Hollywood βρήκε το αυτοκίνητο που χρειάζεται και όπως ο ίδιος δήλωσε στο Twitter το αγόρασε για τον Αύγουστο.

«Μόλις αγόρασα ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Είναι τέλειο για τον Αύγουστο» έγραψε ο ηθοποιός και φωτογραφήθηκε με ένα Lada Niva αγνώστου… ηλικίας και εμφανώς κακομεταχειρισμένο.

Προφανώς του έκανε εντύπωση η ύπαρξη του αυτοκινήτου εκεί και είπε να κάνει λίγο χιούμορ.
Bέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει χιούρορ με τα παλιά αυτοκίνητα που συναντά στην Αντίπαρο, καθώς λίγο καιρό πριν είχε εντυπωσιαστεί από ένα τρίκυκλο που είχε δει στο λιμάνι και είχε κάνει μια ανάλογη ανάρτηση στο twitter λέγοντας ότι το αγόρασε και εκείνο. 
Πλάκα- πλάκα, κάποια στιγμή θα αγοράσει κάποιο... 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube