Νέο τεύχος DRIVE το Σάββατο 27 Απριλίου, με τη REAL News

Νέο τεύχος DRIVE το Σάββατο 27 Απριλίου, με τη REAL News

Φεύγοντας για την πασχαλινή απόδραση, πάρε μαζί σου το νέο τεύχος του DRIVE που κυκλοφορεί το Μ. Σάββατο με τη REAL News.

Το DRIVE 271 με την κόκκινη Ferrari 488 Pista στο εξώφυλλο, θα είναι στα χέρια σας το Μ. Σάββατο 27 Απριλίου, όπως πάντα με την εφημερίδα REAL News.

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι αυτό είναι το τεύχος των αντιθέσεων. Οδηγήσαμε στα ορεινά στροφιλίκια της Emilia Romanga τη σύγχρονη F40, μάλλον την πιο συναρπαστική και race derived σύγχρονη Ferrari. Και από την άλλη, δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα της… διπλανής πόρτας. Της πραγματικής ζωής. Είχαμε τη χαρά να είμαστε οι πρώτοι που ζήσαμε-οδηγήσαμε το Audi e-tron στους ελληνικούς δρόμους. Και οι πρώτοι που οδηγήσαμε το Kia e-Soul στην Κορεά. Σε μια αποκλειστική αποστολή για τους δημοσιογράφους του World Car Awards. Στο πλαίσιο της οποίας επισκεφθήκαμε το Κέντρο Σχεδιασμού και το Κέντρο Έρευνας και Εξέλιξης της Hyundai και της Kia. Και δοκιμάσαμε σε μορφή πρωτότυπου το νέο μικρό SUV της Hyundai, το Venue. Μιλώντας για αποκλειστικά και πρωτότυπα, τώρα που έληξε το εμπάργκο μπορούμε να δημοσιεύσουμε τις οδηγικές μας εντυπώσεις και από το πρωτότυπο του νέου Renault Clio που είχαμε δοκιμάσει τον Δεκέμβριο.

Δοκιμάζουμε ακόμη το νέο Škoda Scala που υπόσχεται να γίνει το «αντί-Golf», το ολοκαίνουργιο Volkswagen T-Cross 1.0 TSΙ, και κάναμε μια από εκείνες τις απολαυστικές Τέλειες Διαδρομές με το «καλό» Audi A1 40 TFSI των 200 PS, στην ουσία ένα υπέροχο GTI, άσχετα αν η Audi επιλέγει να μη χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους αρχικά για να το προσδιορίσει.

Συγκρίνουμε δύο ισχυρά οικογενειακά χάτσμπακ που προσφέρουν ισόποσες δόσεις συγκινήσεων και ευκολίας: Tο νέο Kia Ceed GT συναντά το Honda Civic 1.5 Turbo, στις εκδόσεις τους με αυτόματο κιβώτιο. Και δοκιμάζουμε το εξαιρετικό Peugeot 508. Τη γαλλική μπερλίνα που αλλάζει την εικόνα της μάρκας για τα καλά με την τεχνολογία, την άνεση, την ποιότητα και την τεχνολογία του.

Στην Ολλανδία η Ford παρουσίασε το εξηλεκτρισμένο μέλλον της. Και το νέο πολύ διαφορετικό από ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα Kuga. Η Honda έχει ήδη επιβιβαστεί στο τρένο του εξηλεκτρισμού, τελευταίο δείγμα το πολύ καλό Honda CR-V Hybrid 4WD που δοκιμάσαμε.

Η Honda φέτος γιορτάζει μια επέτειο, τα 30 χρόνια από την εμφάνιση του NSX στο Chicago Auto Show. Δικαιωματικά λοιπόν, η καθιερωμένη μας βουτιά στο παρελθόν, αυτό το μήνα γίνεται με την οδήγηση ενός NSX, σε άριστη κατάσταση, στην Ελλάδα!

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube