Νέο τεύχος DRIVE, με τη REAL News το Σάββατο 23 Μαρτίου

Νέο τεύχος DRIVE, με τη REAL News το Σάββατο 23 Μαρτίου

Αναμονή τέλος. Το νέο τεύχος του DRIVE είναι στα περίπτερα με τη REAL News που κυκλοφορεί το Σάββατο 23 Μαρτίου.

Πολύ ιδιαίτερο το DRIVE #270, με την ολοκαίνουρια Porsche Carrera S Cabriolet να φιγουράρει στο εξώφυλλο, φωτογραφημένη στο Σούνιο. Η γνωριμία μας με την 8η γενιά της θρυλικής 911 έγινε στις αγαπημένες μας Ειδικές Διαδρομές της Αττικής, στο πλαίσιο της παγκόσμιας παρουσίασης της ανοικτής έκδοσης. Τόσο όμοια και τόσο διαφορετική, ανταποκρίνεται απόλυτα στις υψηλές απαιτήσεις του θρύλου που εκπροσωπεί.

Δεν ήταν αυτή όμως η μόνη παγκόσμια παρουσίαση νέου μοντέλου που έγινε στη γειτονιά μας. Και η Range Rover διάλεξε την Ελλάδα για να λανσάρει το νέο Evoque. Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή, με έξυπνα σχεδιασμένες δοκιμασίες, το νέο κόμπακτ SUV μας εντυπωσίασε με την τεχνολογία, την άνεση, την πολυτέλεια και τις εκτός δρόμου ικανότητες. Το πρεστίζ δεν είναι απλά θέμα ονόματος, αλλά αποτέλεσμα όλων των παραπάνω.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αυτοκίνητα που δοκιμάσαμε αυτό το μήνα ήταν το κομψό GTI. Το Hyundai i30 N Fastback είναι εκλεπτυσμένο, ποιοτικό και πλούσια εξοπλισμένο αν το δεις σαν GT. Και ταυτόχρονα, εξαιρετικά ικανό κόντρα στο χρονόμετρο και απολαυστικό στην οδήγηση, όταν το χρησιμοποιείς σαν κλασικό GTI.

Μιλώντας για κομψό... γκάζι, το Peugeot 508 1.6 GT με τους 225 ίππους είναι σχεδόν ο απόλυτος ορισμός. Premium στην ουσία και όχι στα λόγια, μας… παρέσυρε σε ένα ταξίδι 1.000 km. Μονοήμερο!

Στο Master Test, ξεψαχνίζουμε το πρακτικό, καλόγουστο, άνετο και πολιτισμένο C5 Aircross, ένα μεσαίο SUV πολύ… Citroen. Στις σελίδες των δοκιμών θα βρείτε το Nissan Micra με το νέο χιλιάρι τούρμπο μοτέρ, το Volkswagen Tiguan 1.5 TSI, το Ford Focus 1.5 EcoBoost ST-Line

Στο εξωτερικό οδηγήσαμε το απόλυτο best seller της αυτοκινητοβιομηχανίας, τη νέα Toyota Corolla. Και το νέο κόμπακτ crossover της Lexus, το UX.

Ξυπνά μνήμες το γοητευτικό FIAT 130, η δοκιμή κλασικού αυτοκινήτου αυτού του τεύχους. Στη δοκιμή μεταχειρισμένου, το Peugeot 3008 δεν μας εξέπληξε με την άριστη κατάσταση στην οποία το βρήκαμε μετά από σχεδόν 55.000 km. Αντιθέτως, επιβεβαίωσε όσα είχαμε γράψει για αυτό και την κορυφαία ποιότητά του στην αρχική δοκιμή, ως καινούριο.

Στα αγωνιστικά, πετάμε από την παγωμένη Σουηδία στο σκονισμένο Μεξικό, για τον δεύτερο και τρίτο γύρο του WRC. Ενώ το preview της Formula 1 έχει με σύντομο και περιεκτικό τρόπο δοσμένη όλη την πληροφορία που θέλετε να έχετε για να απολαμβάνετε τις άπειρες ώρες τηλεοπτικών μεταδόσεων των GP από την κρατική και τη συνδρομητική τηλεόραση.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube