DRIVE #275 την Κυριακή 18 Αυγούστου με τη REAL News

DRIVE #275 την Κυριακή 18 Αυγούστου με τη REAL News

Αυτή την Κυριακή 18 Αυγούστου κυκλοφορεί το νέο τεύχος του DRIVE με τη REAL News. Μην το χάσετε.

Το DRIVE #275 έρχεται αυτή την Κυριακή με τη REAL News και έχει τα πάντα: Καλοκαιρινό τεύχος με πολύ γκάζι, ταξίδια, υλικό για όνειρα και αυτοκίνητα για αγορά.

Ξεκινώντας από το τελευταίο, οδηγούμε το νέο Peugeot 208. Από τα σημαντικά νέα μοντέλα της αγοράς για το δεύτερο εξάμηνο του 2019, το νέο γαλλικό σουπερμίνι αναμένεται με αγωνία και υψηλές προσδοκίες. Υπέροχη σχεδίαση μέσα-έξω, πλούσια τεχνολογία ασφάλειας και συνδεσιμότητας, ενδιαφέρουσα γκάμα κινητήρων… Και θα μπαίνει και στην πρίζα.  

Η 720 S Spider πρωταγωνιστεί στις οδηγικές μας φαντασιώσεις. Η ανάμνηση είναι έντονη όσο και η εμπειρία που ζήσαμε τέσσερις μέρες μαζί της, στον πιο συναρπαστικό ίσως δρόμο της Ευρώπης τον οποίο ανακαλύψαμε στη Ν. Γαλλία. Αλλά και στο Circuit Paul Ricard, στην πίστα όπου διεξάγεται το γαλλικό Grand Prix F1. Συγκλονιστικές επιδόσεις, σχεδίαση που κόβει την ανάσα και αυτή η μοναδική αύρα ενός θρυλικού brand.

Αλλά τα όμορφα και γρήγορα αυτοκίνητα του τεύχους, αυτά που έχουν φτιαχτεί κυρίως για τον οδηγό, δεν τελειώνουν εκεί. Έχουμε τις πρώτες οδηγικές εντυπώσεις από την ολοκαίνουρια Mercedes-AMG A45, ενώ δοκιμάζουμε την επιβλητική από κάθε άποψη BMW Σειρά 8. Απίστευτες οι επιδόσεις που χαρίζει ο θηριώδεις τουρμποντίζελ κινητήρας στο μεγάλο τετρακίνητο κουπέ. Εντυπωσιακή, για άλλους λόγους, η BMW Σειρά 3 Plug-In Hybrid, την οποία επίσης οδηγήσαμε στο πανευρωπαϊκό της λανσάρισμα.

Δεν θα μπορούσαμε να μην αφιερώσουμε αρκετές σελίδες στην κατηγορία των αυτοκινήτων με το μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον στην Ελλάδα και όχι μόνον, αυτή των SUV και crossover. Στο Master Test υποβάλλεται το νέο Jeep Renegade, ενώ με αφορμή την έλευση της 5ης γενιάς του αυτοκινήτου που ίδρυσε την κατηγορία, του Toyota RAV4, με υβριδικό σύστημα κίνησης, κάναμε ένα συγκριτικό τεστ με το άλλο μεγάλο ιαπωνικό υβριδικό SUV: Το Honda CR-V. Από την έμφαση στην πρακτικότητα, έμφαση στο στιλ για το DS 3 Crossback. Μια ενδιαφέρουσα εξτραβαγκάντσα, στη συγκεκριμένη έκδοση όχι μόνο λόγω στιλ, εξοπλισμού, τεχνολογίας και σχεδίασης, αλλά και κινητήρα με τον 1.2 τούρμπο βενζίνης να ξεπερνά τους 155 ίππους.

Όπως κάθε μήνα, ατμόσφαιρα και backstage πληροφόρηση από την F1 και το WRC, αφιερώματα σε σημαντικά μοντέλα και προσωπικότητες από την Ιστορία, δοκιμές μεταχειρισμένων, νέα της αγοράς και πολλά άλλα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube