Βόλος: Οδηγούσε ανάποδα και τράκαρε 20 αυτοκίνητα!

Βόλος: Οδηγούσε ανάποδα και τράκαρε 20 αυτοκίνητα!

Απίθανες καταστάσεις με έναν οδηγό που κινείτο ανάποδα και συνέχιζε παρά τις ειδοποιήσεις και την καταδίωξη από την Τροχαία. Η απίστευτη αντίδραση του οδηγού ύστερα από την καταδίωξη!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου χθες, Κυριακή 23/12, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ενός ΙΧ, το οποίο οδηγούσε ένας μεσήλικας. Η πρώτη κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας έγινε νωρίς το απόγευμα όταν ακόμα το αυτοκίνητο βρισκόταν στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου και κατευθυνόταν προς τον Βόλο.

Εκείνη ήταν και η στιγμή που το αυτοκίνητο ξεκινούσε την τρελή πορεία του, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και τρακάροντας με άλλα αυτοκίνητα, σταθμευμένα και εν κινήσει!

Ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος κινείτο με αρκετά υψηλή ταχύτητα έφτασε μέχρι την πόλη του Βόλου ανενόχλητος και συνέχισε μάλιστα για επιπλέον έξι χιλιόμετρα μέχρι την Αγριά, όπου περιπολικά της Άμεσης Δράσης τον σταμάτησαν!

Η σύλληψη και οι αντιδράσεις του οδηγού
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, συνελήφθη. Θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα για να απολογηθεί, όμως όπως όλα δείχνουν θα διαταχθεί ο εγκλεισμός του στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν, ο άνδρας φαινόταν να μην έχει ιδέα για το τι ακριβώς είχε προκαλέσει, ενώ ξαφνιάστηκε όταν είδε το αυτοκίνητό του κατεστραμμένο!

Από την τρελή πορεία του ΙΧ, ζημιές υπέστησαν είκοσι οχήματα, οι οδηγοί των οποίων πρέπει να μεταβούν στην Διεύθυνση Τροχαίας Βόλου για να υποβάλουν τις σχετικές δηλώσεις.

[Πηγή thenewspaper.gr]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube