Στην Ελλάδα το κορυφαίο Škoda Fabia Monte Carlo

Στην Ελλάδα το κορυφαίο Škoda Fabia Monte Carlo

Η κορυφαία έκδοση Monte Carlo του Škoda Fabia με σπορτίφ πινελιές έφτασε στην Ελλάδα, με την αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές και τους κινητήρες που θα είναι διαθέσιμη.

Škoda Fabia Monte Carlo

H κορυφαία σπορτίφ έκδοση Monte Carlo, η οποία έρχεται να ολοκληρώσει την γκάμα της τέταρτης γενιάς του Škoda Fabia, ξεκίνησε την εμπορική της πορεία στη χώρα μας.

Θυμίζουμε ότι περίπου δώδεκα χρόνια έχουν περάσει από τότε που η έκδοση Μonte Carlo πρωτοεμφανίστηκε στο Škoda Fabia δεύτερης γενιάς, με το όνομα της συγκεκριμένης έκδοσης να αποτίνει φόρο τιμής στις επιτυχημένες συμμετοχές της Škoda στoυς αγώνες ράλι και ειδικότερα σε αυτό που φιλοξενεί το Πριγκιπάτο του Μανακό.

Škoda Fabia Monte Carlo

Εξωτερικά, η νέα έκδοση ξεχωρίζει από το μαύρο περίβλημα της γρίλιας στην εμπρός μάσκα, τους μαύρους καθρέφτες, τον πιο επιθετικό προφυλακτήρα εμπρός και τον διαχύτη στο πίσω μέρος. Το μέγεθος των τροχών ξεκινά από 17" ενώ υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης σε 18".

Το εσωτερικό κοσμούν μεταξύ άλλων κόκκινες πινελιές στο ταμπλό, στην κονσόλα και στις πόρτες. Στο δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι δεσπόζει ο λογότυπος της έκδοσης, ενώ οδηγός και συνοδηγός κάθονται σε σπορ καθίσματα.

Škoda Fabia Monte Carlo

Όπως είναι φυσικό, η κορυφαία έκδοση Monte Carlo περιλαμβάνει όλα τα καλούδια άνεσης, τεχνολογίας και ασφάλειας όπως infotainment με οθόνη διαγωνίου 8", ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25", φώτα LED, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, φωτισμό ambient και επιλογή προφίλ οδήγησης.

Το Fabia Monte Carlo είναι διαθέσιμο με τον 1.0 TSI απόδοσης 110 PS και 200 Νm ροπής που συνεργάζεται με ένα χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο. Το 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 9,9" και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 203 km/h. 

Škoda Fabia Monte Carlo

Εκείνοι που αναζητούν το κάτι παραπάνω μπορούν να επιλέξουν τον ισχυρότερο 1.5 TSI με ισχύ 150 PS και 250 Nm που συνδυάζεται με το αυτόματο 7άρι DSG. Τα 100 km/h έρχονται από στάση σε 8", με την τελική ταχύτητα να φθάνει τα 222 km/h.

H τιμή εκκίνησης του νέου Škoda Fabia Monte Carlo με τον 1.0 TSI είναι οι €21.900, ενώ η ισχυρότερη έκδοση με τον 1.5 TSI ξεκινά από τις €25.500

Πηγή: Škoda

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube