OPEL SUMMER SALES, με ειδικές τιμές και ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα

OPEL SUMMER SALES, με ειδικές τιμές και ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα

Με το νέο πρόγραμμα OPEL SUMMER SALES, η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει τα μοντέλα της γκάμας της σε ειδικές τιμές και ετοιμοπαράδοτα.

Opel Corsa

Αυτό το καλοκαίρι, η Opel πρωτοπορεί και προσφέρει τους καλύτερους όρους για την απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου, χάρη στο νέο πρόγραμμα OPEL SUMMER SALES.

Στο νέο πρόγραμμα συμμετέχουν όλα τα μοντέλα της Γερμανικής εταιρείας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να αποκτήσουν το μοντέλο Opel της επιλογής τους σε ειδική τιμή!

Στο πλαίσιο του OPEL SUMMER SALES, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους Opel εύκολα και γρήγορα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το Corsa, το οποίο κατέχει επάξια την πρώτη θέση των πωλήσεων στην Ελληνική αγορά, ανεξαρτήτως κατηγορίας, για το πρώτο εξάμηνο του 2023, καθώς και το εντυπωσιακό νέο Astra, που πρόσφατα κατέκτησε το βραβείο Red Dot στην κατηγορία Product Design, χάρη στη μοναδική του σχεδίαση. 

OPEL SUMMER SALES

Ειδικές τιμές ισχύουν επίσης για τα SUV της Opel: το τολμηρό Mokka, το αξιόπιστο και ιδανικό για οικογένειες Crossland και το κορυφαίο Grandland.

Το πρόγραμμα ισχύει έως τις 31 Αυγούστου και αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα μοντέλα της Opel συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα OPEL SUMMER SALES παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Opel και στο επίσημο site της εταιρείας.

Πηγή: Opel

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube