Η τιμή της νέας Mustang Mach-E GT στην Ελλάδα

Η τιμή της νέας Mustang Mach-E GT στην Ελλάδα

Η νέα, αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E GT είναι το μοντέλο με τη μεγαλύτερη ισχύ που έχει προσφέρει ποτέ η Ford στην Ευρώπη και είναι πλέον διαθέσιμη και στην χώρα μας.

Παράγοντας τη περισσότερη ισχύ από οποιοδήποτε μοντέλο που έχει διαθέσει ποτέ η Ford στην Ευρώπη, η νέα Mustang Mach-E GT έφθασε και στη χώρα μας για να ανοίξει νέους ορίζοντες στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Ιδίως όσον αφορά τις επιδόσεις και την οδηγική εμπειρία.

Σημείο αναφοράς για την έκδοση GT είναι οι δύο ηλεκτροκινητήρες της που αποδίδουν 487 PS και τη θηριώδη ροπή των 860 Nm, εξασφαλίζοντας στο ηλεκτρικό SUV επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 km/h σε μόλις 3,7’’. Και όλα αυτά, χωρίς συμβιβασμούς στην ελευθερία κίνησης, καθώς η προηγμένη μπαταρία ιόντων λιθίου των 98,7 kWh εξασφαλίζει σύμφωνα με την Ford αυτονομία που με μία πλήρη φόρτιση φτάνει τα 500 km βάσει του πρωτοκόλλου WLTP.

Ο σπορ χαρακτήρας της Mustang Mach- GT, πάντα συγκριτικά με την υπόλοιπη γκάμα, γίνεται διακριτός μέσα από τους μοναδικούς εξωτερικούς χρωματισμούς Grabber Blue και Cyber Orange, τα βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος τόξα των τροχών, την ειδική πολυανθρακική μάσκα με 3D χαρακτηριστικά σε χρωματισμό Dark Matter Grey, καθώς και τη μοναδική σχεδίαση του εμπρός προφυλακτήρα με τις χαρακτηριστικές αεροδυναμικές εισαγωγές και σπόιλερ. 

Την ίδια στιγμή, διαθέσιμες μόνο για την Mustang Mach-E GT είναι οι ζάντες αλουμινίου 20’’, ενώ ανάμεσα στις υπόλοιπες εξωτερικές λεπτομέρειες περιλαμβάνεται η βαμμένη οροφή σε χρώμα Shadow Black, οι εξωτερικοί καθρέπτες σε Pillar Black και οι δαγκάνες φρένων σε απόχρωση Colorado Red.

Mach-E GT

Στην καμπίνα της Mach-E GT δεσπόζουν, μεταξύ άλλων, τα μπάκετ καθίσματα της Ford Performance, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν άριστη στήριξη στη σπορ οδήγηση διαθέτοντας συγχρόνως επένδυση από διάτρητο ύφασμα τύπου Suedde. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει και αυτή στάνταρ τις προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης της οδήγησης όπως Intelligent Adaptive Cruise Control με Stop & Go και Lane Centring, Lane-Keeping System με Blind Spot Assist, Active Park Assist 2.0 και Pre Collision Assist με Auto Emergency Braking.

Επιπλέον, στα ξεχωριστά στοιχεία της Mustang Mach-E GT συγκαταλέγονται ακόμα το νέο προφίλ οδήγησης Untamed Plus, που είναι σχεδιασμένο για να βοηθά τους οδηγούς να εξισορροπούν την ισχύ των κινητήριων μονάδων για την επίτευξη σταθερών χρόνων κατά την οδήγηση στην πίστα. Το πρόγραμμα προσαρμόζει ταυτόχρονα τα συστήματα ελκτικής πρόσφυσης και ελέγχου της ευστάθειας του αμαξώματος εκεί όπου οι συνθήκες και οι κανονισμοί το επιτρέπουν. Τα ειδικά ελαστικά της Pirelli διαστάσεων 245/45 R20, τα μεγαλύτερα φρένα της Brembo και η στάνταρ προσαρμοζόμενη ανάρτηση MagneRide. 

Η τελευταία είναι ειδικά ρυθμισμένη για τους ευρωπαϊκούς δρόμους με το σύστημα που διαθέτει να ελέγχει ηλεκτρονικά το μαγνητορροϊκό υγρό μέσα στα αμορτισέρ ώστε να αντιδρούν σε πραγματικό χρόνο στις μεταβαλλόμενες οδικές συνθήκες και να μπορούν να προσαρμόζουν ομαλά το χαρακτήρα του οχήματος σύμφωνα με το επιλεγμένο προφίλ οδήγησης.

Η νέα Mustang Mach-E GT διατίθεται για παραγγελία στην Ελλάδα με ακόμα πιο πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, συγκριτικά με τις υπόλοιπες εκδόσεις της Mach-E, και τιμή που καθορίστηκε στα €79.980.

Όπως κάθε μοντέλο της Ford, η νέα Mustang Mach-E GT μπορεί να αποκτηθεί με ανταγωνιστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ford Finance, με επιτόκιο 1,99% και έως 60 μηνιαίες δόσεις. Και η αγορά της συνοδεύεται παράλληλα από την 8ετής εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect που παρέχεται σε όλα τα μοντέλα της φίρμας στην ελληνική αγορά.

[Πηγή: Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube