Ford Lease: Η λύση για τις σύγχρονες επιχειρήσεις

Ford Lease: Η λύση για τις σύγχρονες επιχειρήσεις

Μπορεί μια εταιρία να εξασφαλίσει σημαντική μείωση των εξόδων μετακίνησης και ταυτόχρονα να αναβαθμίσει το κύρος και να δώσει τη χαρά της οδήγησης στα στελέχη της; Με μία Mustang Mach-E μέσα από το πρόγραμμα Ford Lease, τα πάντα είναι εφικτά.

Είτε μιλάμε για ατομικές επιχειρήσεις, είτε για μεγάλους επαγγελματικούς στόλους, η επιλογή του πλάνου και του οχήματος που θα καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τις εκάστοτε ανάγκες, αποτελεί μία εξίσωση για δυνατούς λύτες. Και εδώ ακριβώς είναι που εισέρχεται η Ford, να προσφέρει μια πρόταση σχεδιασμένη κατά περίπτωση. Με ευέλικτες λύσεις χρηματοδότησης, ειδικά επιλεγμένες υπηρεσίες μετά την πώληση και τη δυνατότητα εκμίσθωσης αυτοκινήτων όπως η νέα ηλεκτρική Mustang Mach-E! 

Η συγκεκριμένη επιλογή όχι μόνο μπορεί να αναβαθμίσει σε κάθε επίπεδο τις μετακινήσεις, αλλά ταυτόχρονα να συμβάλλει θετικά στη μείωση των λειτουργικών εξόδων. O μεγάλος συσσωρευτής και η εξαιρετική ηλεκτρική διαχείριση επιτρέπουν μεγάλη αυτονομία, ενώ διατηρούν ένα ρεαλιστικό κόστος κίνησης ακόμα και κάτω από τα €2,5/100 km! 

Παράλληλα, ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας των 294PS χαρίζει εξωπραγματικές επιδόσεις. Οι δυναμικές εξωτερικές γραμμές κεντρίζουν τα βλέμματα. Και όσο για το εσωτερικό, με την άνεση, την ποιότητα και την τεχνολογική αρτιότητα που προσφέρει, είναι σε θέση να καλύψει και τις πιο υψηλές απαιτήσεις. Τη Ford Mustang Mach-E RWD μπορεί κανείς να την αποκτήσει με μηνιαίο μίσθωμα €455 (πλέον Φ.Π.Α.), καθώς επίσης και με κρατική επιδότηση €5.500, μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», για εταιρικές πωλήσεις.

Ford Lease

Η καινοτόμος υπηρεσία μίσθωσης αυτοκινήτων της Ford, όμως, δεν περιορίζεται εδώ. Μέσω της Ford Lease μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σε όλη τη γκάμα των μοντέλων της εταιρίας, είτε μιλάμε για επιβατικά, είτε και για επαγγελματικά οχήματα. Εξειδικευμένοι σύμβουλοι βρίσκονται διαθέσιμοι να ακούσουν τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και να σχεδιάσουν ένα πρόγραμμα, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. 

Το όνομα και η δυναμική της Ford είναι σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη, όσο μεγάλη και αν είναι αυτή. Ενισχύοντας τη ρευστότητα της κάθε επιχείρησης, με ελάχιστη δαπάνη κεφαλαίου και ανταγωνιστικά χρηματοδοτικά προγράμματα. Χάρη στα Ford Lease και Ford Finance συγκεντρώνονται πλέον τα πάντα κάτω από την ίδια σκέπη. Η χρηματοδότηση, συντήρηση, η ασφάλεια και η οδική βοήθεια. Έτσι, δεν υπάρχει τίποτα που να αφήνεται στην τύχη. 

Ford Lease

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2104840040, να επικοινωνήσετε μέσω email στο fordlease.gr@aldautomotive.com καθώς και να επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα της Ford Lease.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube