Valmas Motors: Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών

Valmas Motors: Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών

Η ικανοποίηση αλλά και η ασφάλεια του να φροντίζει το αυτοκίνητο σου εξειδικευμένο προσωπικό δε συγκρίνεται με τίποτα. Και μιλώντας για εξειδίκευση η Valmas Motors παίζει στην έδρα της, αφού δραστηριοποιείται στο χώρο για περισσότερα από 60 χρόνια.

Valmas Motors

Οι εποχές όπου μία εξουσιοδοτημένη μονάδα φάνταζε κατά κανόνα μονόδρομος για το υπεύθυνο και εργοστασιακού επιπέδου service των αυτοκινήτων, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Στις μέρες μας μία σωστή εξειδικευμένη μονάδα δεν υστερεί σε τίποτα συγκρινόμενη με μία εξουσιοδοτημένη. Μάλιστα, υπάρχουν και περιπτώσεις που μπορεί να προσφέρει ακόμα υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες, με σαφώς καλύτερο value for money και επιπλέον «άυλες» υπηρεσίες, όπως η άμεση διαπροσωπική σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον πελάτη και το τεχνικό προσωπικό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των παραπάνω αποτελεί η Valmas Motors. Με τεράστια εμπειρία στην επισκευή και συντήρηση μοντέλων Jeep, Chrysler, Dodge, αλλά πλέον και FIAT, Alfa Romeo, Lancia, έχει αποδείξει στην πράξη εδώ και πάνω από 60 χρόνια, ότι η αγάπη για το αυτοκίνητο, το εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και οι στενές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, εγγυώνται στον πελάτη ότι το αγαπημένο του αυτοκίνητο βρίσκεται στα καλύτερα χέρια. Στα χέρια των ειδικών!

Valmas Motors

Ιδιαίτερα σημαντική παράμετρος είναι και η ευελιξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Για παράδειγμα, δεν υπάρχουν περιορισμοί σε συγκεκριμένα ανταλλακτικά και αναλώσιμα. Απλώς ο πελάτης είναι πάντα αποδέκτης επώνυμων, κορυφαίας ποιότητας προϊόντων, τα οποία φέρουν τη σφραγίδα γνησιότητας των εργοστασίων και πλήρη συμβατότητα με τα μοντέλα που εξειδικεύεται η Valmas Motors.

Αυτό συνεπάγεται προφανώς ότι οι εργοστασιακές εγγυήσεις ισχύουν κανονικά από την στιγμή που στα αυτοκίνητα τοποθετούνται ανταλλακτικά εγκεκριμένα από τον κατασκευαστή. Ο πλουραλισμός όμως στις επιλογές του πελάτη είναι ένα ισχυρό πλεονέκτημα και γίνεται ακόμα καλύτερα αντιληπτό όταν στο παιχνίδι μπουν παράμετροι όπως τα αξεσουάρ, η εξατομίκευση σε υπηρεσίες κ.α.

Η Valmas Motors έχει καταφέρει να δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια μια εξαιρετική σχέση συνεργασίας με κορυφαία εργοστάσια και οίκους του εξωτερικού, προσφέροντας μια πληρέστατη γκάμα αξεσουάρ και λοιπών συστημάτων, που όμοια τους δεν υπάρχει σε καμία εξουσιοδοτημένη μονάδα.

​​Valmas Motors

Επίσης, χάρη στην ευελιξία της η Valmas Motors μπορεί και δημιουργεί εξατομικευμένες υπηρεσίες για τους πελάτες της (τοποθέτηση custom αξεσουάρ για body paint, αντηλιακές μεμβράνες κλπ.), σε συνεργασία πάντα με ειδικούς πιστοποιημένους τεχνικούς και σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες. Ενώ μπορεί φυσικά να προχωρήσει και σε προσφορές ή εκπτώσεις, χωρίς περιορισμούς και ψιλά γράμματα.

Με δύο λόγια, η Valmas Motors επιλέγει τους καλύτερους προμηθευτές παγκοσμίως προκειμένου να προσφέρει το κορυφαίο αποτέλεσμα στον κάθε πελάτη της. Τόσο απλά.

Valmas Motors

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube