Ψυχραιμίαααα...

Ψυχραιμίαααα...

Για το ατύχημα του Schumi ο λόγος και για το πως αντιμετωπίστηκε από όλον τον Τύπο (μη ειδικό) αλλά και κάποιους εκ των "ειδικών".

Για το ατύχημα του Schumi ο λόγος και για το πως αντιμετωπίστηκε από όλον τον Τύπο (μη ειδικό) αλλά και κάποιους εκ των "ειδικών".

Χωρίς αμφιβολία οι ώρες είναι δύσκολες για τον Γερμανό και όλοι ανεξαιρέτως ευχόμαστε τα καλύτερα. Ήταν μια άτυχη στιγμή από αυτές που δεν μπορείς να προβλέψεις (αλήθεια υπάρχουν και "άτυχες στιγμές" που προβλέπονται;) που προέκυψε σε φάση διασκέδασης για τον παγκόσμιο Michael.

Λύσσαξαν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και οι αντίστοιχες ιστοσελίδες. Τίτλοι γεμάτοι "θάνατο" και "αίμα", βρήκαν την ευκαιρία να βγουν στην επιφάνεια, ξαφνικά η Formula1 απέκτησε παντού ειδικούς και γνώστες και την ίδια στιγμή βρήκε θέση στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων και στα δελτία ειδήσεων των ραδιοσταθμών και των τηλεοράσεων, που ανάθεμα και να ξέρουν τι σημαίνει πίστα και F1.

Πουλάει το "αίμα" και αν είναι και "επώνυμο" πουλάει ακόμη περισσότερο.
Να με συμπαθάτε αλλά δεν πάτε στον αγύριστο όλοι σας;

Πού ήσασταν όταν ο Schumi (και ο κάθε Schumi) κέρδιζε τα πρωταθλήματα όλοι εσείς;
Τότε δεν υπήρχε Formula 1; Δεν υπήρχε "οδηγός - θρύλος"; Δεν υπήρχε θέση στο πρωτοσέλιδό σας;
Eπρεπε να τραυματιστεί στο σκι ο άνθρωπος (πλέον) Schumacher για να θυμηθείτε το σπορ;
Eπρεπε να μάθετε από τα διεθνή πρακτορεία ότι είναι σε (τεχνητό) κώμα για να βρείτε θέση στα πρωτοσέλιδά σας για τη φωτογραφία του;
Τώρα ξαφνικά ο Schumi έγινε "θρύλος" ; Όταν σάρωνε τα πρωταθλήματα τί ήταν; Πού ήσασταν όλοι εσείς οι δημοσιογραφάρες να αξιολογήσετε την είδηση, να αποθεώσετε τον οδηγό, να δώσετε χώρο στο σπορ;

Mακάρι ο Schumacher να ξεπεράσει τον κίνδυνο, να σταθεί και πάλι όρθιος, να βγει νικητής και σε αυτόν τον αγώνα και να σταθεί νικητής στο πόντιουμ, εκεί που είναι και η φυσική του θέση.
Και μακάρι να μην συμβεί ποτέ ξανά τέτοιο σοβαρό ατύχημα, για να μην δωθεί το δικαίωμα στα "δημοσιογραφικά κοράκια" να δίνουν χώρο στα πρωτοσέλιδά τους στο σπορ με τέτοιο τρόπο.

Ξαφνικά, εφημερίδες, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα θυμήθηκαν τη Formula 1. Οχι για καλό, αλλά απλώς επειδή μυρίστηκαν "αίμα" και "τραγωδία".

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube