Μένουμε σπίτι!

Μένουμε σπίτι!

Η επόμενη μέρα, η μέρα που θα βγούμε από την καραντίνα, θα είναι τελείως διαφορετική. Στο χέρι μας είναι να την κάνουμε καλύτερη. 

Μένουμε σπίτι.
Δεν είναι τιμωρία. Είναι πράξη ευθύνης απέναντι στον εαυτό μας, στην οικογένειά μας, στον συνάνθρωπό μας.

Μένουμε σπίτι, αλλά δεν «σαπίζουμε» στον καναπέ.
Βρίσκουμε πράγματα να κάνουμε, να γυμνάσουμε το σώμα, να ξυπνήσουμε το μυαλό. 
Φτιάχνουμε τα φυτά στο μπαλκόνι ή στον κήπο, ανοίγουμε τα συρτάρια και ξεσκαρτάρουμε ό,τι είχαμε στριμώξει εκεί χρόνια τώρα, διαβάζουμε βιβλία, βλέπουμε αγαπημένες ταινίες, ερημωνόμαστε. 
Εν προκειμένω για όσους λάτρεις του αυτοκινήτου, εμείς είμαστε εδώ.
Στο drive.gr με δοκιμές, ειδήσεις, αναλύσεις, αφιερώματα και βίντεο. Πολλά βίντεο στο κανάλι μας στο youtube, με δοκιμές που κάναμε, κάνουμε και θα κάνουμε. 
Γιατί ο κορονοϊός δεν μπορεί να πλήξει την αγάπη μας για το αυτοκίνητο και κυρίως δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να ονειρευόμαστε και να σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα. 
Εμείς είμαστε εδώ, διαδικτυακά, να σας ενημερώσουμε αλλά και να σας ψυχαγωγήσουμε. Εσείς στείλτε μας μηνύματα στα social media. Τα βλέπουμε, σας απαντάμε, είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε μια συζήτηση μαζί σας για να μιλήσουμε όλοι μαζί γι΄ αυτό που αγαπάμε όλοι μας: Την αυτοκίνηση, τη χαρά της οδήγησης, την τεχνολογία. 

Μένουμε σπίτι.
Δείτε την καραντίνα σαν ευκαιρία και όχι σαν τιμωρία. Σαν ευκαιρία να κάνουμε πράγματα που παλιά, στην εποχή της «κανονικότητας» δεν προλαβαίναμε. 
Ο γείτονας για παράδειγμα,  μου είπε ότι ανακάλυψε πώς είναι να πλένεις μόνος σου το αυτοκίνητο. Και το ευχαριστήθηκε! 
Απλά πράγματα, καθημερινά που μπορεί να σπάσουν την μονοτονία της απομόνωσης. 

Μένουμε σπίτι.
Για να υποχωρήσει η πανδημία όσο το δυνατό πιο γρήγορα, να επιστρέψουμε στο γραφείο στις δουλειές μας, στην κανονικότητα. 
Για να ξαναβγούμε για καφέ, για μια μπύρα με τους φίλους, για να μπορέσουμε να οργανώσουμε το καλοκαίρι μας, τις βουτιές στη θάλασσα, για να οδηγήσουμε και πάλι στις αγαπημένες μας διαδρομές. 

Μένουμε σπίτι. 
Είναι η ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, να αναθεωρήσουμε σχέσεις, να βάλουμε στο ζύγι προτεραιότητες, να ανακαλύψουμε ότι πάνω από όλα είναι η υγεία η δική μας και των αγαπημένων μας, να βρούμε ξεχασμένες αξίες μέσα μας.
 
Μένουμε σπίτι και αισιοδοξούμε. 

Η επόμενη μέρα θα είναι σίγουρα διαφορετική. Στο χέρι μας είναι να την κάνουμε καλύτερη! 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube