Για το Ράλι Ακρόπολις

Για το Ράλι Ακρόπολις

Κάποιες λίγες σκέψεις λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας

Μόνον ως θετική μπορεί να εκληφθεί η επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις (έστω και υπό την σκέπη του ERC) στα «πάτρια» γι' αυτό εδάφη, πέριξ της Λαμίας.
 
Αξιέπαινη και η προσπάθεια- πρωτοβουλία της Περιφέρειας να αγκαλιάσει τον αγώνα και να τον υποστηρίξει εκφράζοντας την πεποίθηση πως η οργάνωσή του συμβάλλει στην προβολή της περιοχής.
 
Μετά από πολλές περιπέτειες στην περιοχή του Λουτρακίου, δεν πιστεύουμε πως υπάρχει κάποιος που να μην χαίρεται με την εξέλιξη, ωστόσο μονόδρομος είναι η μάχη που πρέπει να δοθεί για την επιστροφή του αγώνα στο καλαντάρι του WRC.
 
Δύσκολο το εγχείρημα μετά τα όσα έχουν γίνει στο παρελθόν και κυρίως μετά τον όχι και τόσο τιμητικό τρόπο που βγήκε ο αγώνας από το WRC. Όμως ουδείς δικαιούται να εγκαταλείψει την προσπάθεια, όπως βέβαια και ουδείς δικαιούται να την «μαγαρίσει» με επιλογές και πρακτικές που έχουν να κάνουν με προσωπικά συμφέροντα... 
 
Εύσημα σε κάθε περίπτωση ανήκουν και στην ναυτιλιακή SEAJETS που για δεύτερη συνεχή χρονιά βρίσκεται στο πλευρό του αγώνα σαν μεγάλος χορηγός. 
 
 
Ήδη τα πληρώματα βρίσκονται σε περιοχές με «όνομα βαρύ σαν ιστορία» και πραγματοποιούν αναγνωρίσεις, στήσιμο αυτοκινήτων, κτλ ενόψει του «εορταστικού» διημέρου (6-8 Μαΐου), όταν  Ελευθεροχώρι, Ρεγγίνι, Ελάτεια-Γραβιά θα υποδεχτούν αυτό που λάτρεψαν και τους έλειψε για κάποια χρόνια. Είναι σίγουρο πως οι φίλοι του σπορ θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα τιμήσουν με την παρουσία τους Έλληνες και ξένους αγωνιζόμενους. 
 
Το θέμα είναι η επόμενη μέρα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, οι χορηγοί να πολλαπλασιαστούν, η διοργάνωση να γίνει ακόμη καλύτερη, η προβολή να γίνει ακόμη δυνατή και το «Ακρόπολις» να ανακτήσει την αίγλη που θα του δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει τη θέση που του αξίζει. Όλοι όσοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εμπλέκονται στην διοργάνωση του «Ακρόπολις» ένα πράγμα δεν πρέπει να κάνουν: Να επαναπαυθούν στις όποιες δάφνες τις φετινής διοργάνωσης και να αποκοιμηθούν πάνω σε αυτές ευτυχείς.
 
Η επόμενη μέρα θέλει δουλειά και πάνω από όλα ομαδικό πνεύμα. 
Καλό το ERC, κρατά ζωντανό το ιστορικό όνομα του εθνικού μας αγώνα, όμως ο στόχος είναι η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.
 
Άλλωστε στην Ελλάδα της κρίσης, λίγα πράγματα έχουν απομείνει που να μπορούν πλέον να μας κάνουν να αισθανόμαστε μια μικρή εθνική υπερηφάνεια και ένα από αυτά είναι ο αθλητισμός σε όλες του τις μορφές και οι διακρίσεις που μπορεί αυτός να φέρει στη χώρα. 
 
Η επόμενη μέρα θέλει δουλειά και πάνω από όλα ομαδικό πνεύμα. Καλό το ERC, κρατά ζωντανό το ιστορικό όνομα του εθνικού μας αγώνα, όμως ο στόχος είναι η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube