Αττική... Αιδώς!

Αττική... Αιδώς!

Ουδείς παραιτήθηκε, ουδείς ζήτησε συγγνώμη. Στυλιανίδης και Πατούλης αποδείχθηκαν παντελώς ανίκανοι!

«...Λόγω φόβου και έλλειψης εμπειρίας των οδηγών με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία και να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές».
Αυτή είναι η επίσημη δικαιολογία της Αττικής Οδού, έτσι όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε. 
Η Αττική Οδός: Ο πιο ακριβός δρόμος της Ελλάδας, ο «πιο ασφαλής» δρόμος της Ελλάδας, σύμφωνα με τα λεγόμενά της... 
Έχουν κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, κέντρο ελέγχου, μηχανήματα μπόλικα, οδική βοήθεια και πάει λέγοντας... ΤΡΙΧΕΣ!
Φταίνε οι οδηγοί που μπήκαν μέσα χωρίς αλυσίδες;
Mπορεί!

Αλλά έχεις κάμερες, βλέπεις. Τσεκάρεις ότι αρχίζει να πήζει το πράγμα. Και τι κάνεις; Απλά αφήνεις το διόδια ελεύθερα και τους σπρώχνεις μέσα στο χωνί. Σε έναν αυτοκινητόδρομο που δεν έχει οδούς διαφυγής (πέρα από τις προκαθορισμένες εξόδους), ούτε δυνατότητα αναστροφής. 
Προηγουμένως, νωρίς το πρωί, έπρεπε να είχες περάσει και να έχεις ρίξει αλάτι. Και να έχεις τοποθετήσει τα 35 εκχιονιστικά που λες πως έχεις σε καίρια σημεία, ανά τακτά διαστήματα. 
Τόκανες;
Δεν είμαι και τόσο βέβαιος. 
Ωστόσο, από την προηγούμενη είχες διαβεβαιώσει στη «σύσκεψη των αρμοδίων» ότι έχει λάβει όλα τα μέτρα για να μην κλείσει ο δρόμος. Ποιον διαβεβαίωσες; Tον ανεκδιήγητο Στυλιανίδη, (Χαρδαλιάς θα λέμε και θα κλαίμε) αυτόν που ούτε ελληνικά δεν ξέρει καλά-καλά να μιλήσει και τον άλλον τον Πατούλη.
Aυτούς τους δύο που δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ανοικτή την Κηφισίας και την Μεσογείων.
Και βγήκε ο Κύπριος που ήρθε να σώσει την Ελλάδα από τις φυσικές καταστροφές, με ύψος αυστηρό να μας πει ότι θα ζητήσει ευθύνες από την Αττική Οδό. Η οποία είπε πως φταίνε οι οδηγοί που φοβόντουσαν. Οπότε τελικά για άλλη μια φορά εμείς φταίμε. 

Η απόψη μου;
Ναι, μπορεί να φταίνε κάποιοι οδηγοί που δίχως αλυσίδες βρέθηκαν να ακινητοποιούνται στους δρόμους, δημιουργώντας μποτιλιάρισμα ή και έμφραγμα.
Αλλά στην Αττική Οδό, στην Κηφισίας και στην Μεσογείων δεν φταίνε αυτοί. 
Είναι απλά τα πράγματα: Απλά ανίκανοι!
Ο Στυλιανίδης βγήκε τρεις φορές χθες στην τηλεόραση. Ούτε μια δεν ζήτηση συγγνώμη. Ο Πατούλης πολύ περισσότερες. Τα ίδια και αυτός. 
Το επιτελικό κράτος διασύρθηκε και δεν βρέθηκε ένας να παραιτηθεί! Ένας!
Περιμένουμε να δούμε αν ο επικεφαλής του επιτελικού κράτους φιλοτιμηθεί να ξηλώσει όποιους αποδείχθηκαν επικίνδυνα ανίκανοι! 

ΥΓ. Θέλω να γνωρίσω αυτόν που βάφτισε τη συγκεκριμένη κακοκαιρία «Ελπίδα». 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube