O Neymar Jr. συνοδηγός του Sebastien Ogier [video]

O Neymar Jr. συνοδηγός του Sebastien Ogier [video]

Ο σύγχρονος μάγος της μπάλας έκατσε στα δεξιά του παγκόσμιου πρωταθλητή ράλι και… τα είδε όλα.

Η σελίδα του WRC στο Facebook μας θύμισε ένα παλιότερο video, όταν ακόμη ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastien Ogier οδηγούσε για την Volkswagen.

Στο πλαίσιο μιας ενέργειας για τον κοινό τους  χορηγό, την Red Bull, ο Γάλλος φιλοξένησε στο δεξί μπάκετ του Polo τον μάγο της μπάλας Neymar Jr. O Βραζιλιάνος προσπαθεί να δείξει άνετος, αλλά τα κοντινά πλάνα στο πρόσωπό του δείχνουν την ένταση, την αγωνία, ακόμη και τον φόβο σε κάποιες στιγμές. Το πραγματικά αστείο είναι το σημείο που προσπαθεί να παίξει πράγματι τον ρόλο του συνοδηγού, διαβάζοντας σημειώσεις. Αλλά τελικά δεν καταφέρνει ούτε καν να κρατήσει στα χέρια του το τετράδιο, παρά την εξαιρετική του φυσική κατάσταση. Είναι χιουμοριστικό το video, αλλά υπενθυμίζει πόσο δύσκολη, απαιτητική, σύνθετη, είναι η δουλειά του συνοδηγού.

Φέτος, ο Neymar Jr. έχει φύγει από την Βαρκελώνη και θα αγωνίζεται με την Paris Saint Germain. Ενώ ο Ogier οδηγεί για την Μ-Sport το Fiesta WRC. Οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, αν και δεν δείχνει πολύ χαρούμενος στο περιβάλλον μιας ουσιαστικά ιδιωτικής ομάδας. Και τα βρίσκει σκούρα σε επίπεδο ταχύτητας με τον team mate του Ott Tanak. Ο Γάλλος «φωνάζει» για εργοστασιακή εμπλοκή της Ford προκειμένου να μείνει στην ομάδα. Ενώ πρόσφατα ο Yves Matton της Citroen δήλωσε ότι προτεραιότητά του για το 2018 είναι να βάλει τον Γάλλο πρωταθλητής στο C3 WRC. Ο άλλος υποψήφιος για την θέση, ο Andreas Mikkelsen που έμεινε χωρίς τιμόνι WRC στην αρχή της φετινής χρονιάς μετά την αποχώρηση της VW, αφού έκανε τρεις αγώνες με τη Citroen σε μια συμφωνία που προχωρούσε αγώνα προς αγώνα, φαίνεται να βρήκε το λιμάνι του στην Hyundai με την οποία συμφώνησε για τους τρεις τελευταίους φετινούς αγώνες, προκαλώντας την αντίδραση του Hayden Paddon. Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Mikkelsen να συνεχίσει και του χρόνου καθώς η κορεατική ομάδα στοχεύει στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube