WRC: Με τη Hyundai ο Mikkelsen στους τρεις επόμενους αγώνες [upd]

WRC: Με τη Hyundai ο Mikkelsen στους τρεις επόμενους αγώνες [upd]

Ο Νορβηγός «έδωσε τα χέρια» με τους Κορεάτες

Παρά το γεγονός ότι στη Γερμανία ο Mikkelsen ανέβασε τη Citroen στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, στους επόμενους τρεις αγώνες της χρονιάς θα τρέξει με τη Hyundai. 
 
O Noρβηγός έδωσε τα χέρια με τους Κορεάτες και έτσι σε Ισπανία, Βρετανία και Αυστραλία θα τον δούμε στο μπάκετ του i20 WRC.
Ο Mikkelsen είχε δοκιμάσει το Ηyundai τον Απρίλιο, αλλά τότε δεν τα είχε βρει με την ομάδα και έτσι έτρεξε κάποιους αγώνες με την Citroën Total Abu Dhabi, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση στη Γερμανία, τον περασμένο μήνα. 
 
O Mikkelsen στην Ισπανία θα τρέξει με τους Thierry Neuville και Dani Sordo με τον Hayden Paddon να μένει εκτός.
Η Hyundai δήλωσε ότι οι συμμετοχές για το Dayinsure Wales Rally GB (26 - 29 Οκτωβρίου) και το Kennards Hire Rally Australia (16-19 Νοεμβρίου) θα διαφέρουν από αυτές της Ισπανίας αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες. 
Είναι πιθανό ότι ο Paddon θα επιστρέψει, με τον Sordo να λείπει.
 
Ο διευθυντής της ομάδας Michel Nandan αναγνώρισε ότι η απόφαση για αλλαγές δεν ήταν εύκολη, αλλά ήταν απαραίτητη σε μια προσπάθεια να αναζωπυρωθούν οι ελπίδες του κατασκευαστή για τίτλο. 
 
«Οι συζητήσεις με τον Mikkelsen βρίσκονταν σε εξέλιξη από τότε που έφυγε η VW, αλλά δεν είχαμε τίποτα να του προσφέρουμε, καθώς η γραμμή μας ήταν σταθερή», είπε.
«Ωστόσο αποφασίσαμε να επανεξετάσουμε την κατάσταση. Είχαμε μια ανοιχτή συζήτηση με τους τρεις οδηγούς μας και τους εξηγήσαμε για την απόφασή μας αυτή». 
 
«Είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ ταλαντούχους ανθρώπους και το Hyundai i20 WRC έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα αυτοκίνητο που κερδίζει σε κάθε επιφάνεια», δήλωσε ο Mikkelsen.
«Είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω νωρίτερα αυτή τη χρονιά. Είχα πολύ θετικές εντυπώσεις. Ο στόχος μου είναι να κάνω ό, τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών. Έχω μεγάλη πεποίθηση σε αυτούς και το αυτοκίνητο, γι 'αυτό είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ο Anders (ο συνοδηγός του, ο Jaeger) και εγώ είμαστε έτοιμοι για αυτό και ελπίζουμε ότι θα είναι η αρχή για κάτι πιο μακροπρόθεσμο», κατέληξε ο Νορβηγός. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube