O Hayden Paddon «τα χώνει» (με τρόπο) στη Hyundai

O Hayden Paddon «τα χώνει» (με τρόπο) στη Hyundai

Με μια ανάρτηση στο Facebook ο Hayden Paddon «τα χώνει» στην ομάδα του για την απόφασή της να τον αποκλείσει από το ράλι της Ισπανίας. 
 
Απόφαση που ήρθε μετά τη συμφωνία της Hyundai με τον Mikkelsen, με βάση την οποία ο Νορβηγός θα τρέξει τους τρεις τελευταίους αγώνες με ένα i20 WRC.
 
 
Ο Paddon ανέβασε μια φωτογραφία του στην οποία σημειώνει ότι «ποτέ δεν τα παρατάμε» την οποία συνόδευσε με ένα σχόλιο στο οποίο αναφέρει: Δυστυχώς τα νέα, τα οποία πολλοί ίσως ήδη γνωρίζετε δεν θα συμμετάσχω στο ράλι της Ισπανίας. Όπως είναι φυσικό είμαι απογοητευμένος από αυτή την απόφαση, ωστόσο πρέπει να δεχτούμε ότι για διάφορους λόγους είχαμε μια κακή χρονιά έως τώρα. Ο αποκλεισμός αυτός είναι μια πραγματικότητα για όσους επαγγελματικά συμμετέχουν στο σπορ. 
Όμως δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε, έχουμε συμβόλαιο έως το τέλος του 2018 και έχουμε ακόμη κάποιους αγώνες έως το τέλος της σεζόν για να δείξουμε τι μπορούμε και τι αξίζουμε. 
Η όλη κατάσταση όπως διαμορφώθηκε πυροδοτεί σχόλια και δεν θα αφήσω 20 χρόνια σκληρής δουλειάς,δακρύων και θυσιών για έμενα προσωπικά αλλά και πολλούς άλλους, να χαθούν εξαιτίας κάποιων κακών γεγονότων.
 
Με βάση τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ο Paddon θα αγωνιστεί στους τελευταίους δύο αγώνες (Βρετανία, Αυστραλία) και αν γίνει αυτό, τότε ο Sordo είναι αυτός που θα «αποκλειστεί» από αυτούς. Από τη μεριά του Ισπανού δεν υπήρξε μέχρι στιγμής κανένα σχόλιο αναφορικά με τη συμφωνία Hyundai-Mikkelsen.  

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube