O Jackie Chan στο LeMans 2016

O Jackie Chan στο LeMans 2016

Ο ηθοποιός και άσος του καράτε συνιδιοκτήτης ομάδας που θα συμμετάσχει φέτος στον 24ωρο αγώνα.

Ο ηθοποιός και κασκαντέρ από το Hong Kong προστίθεται στην λίστα των star του Hollywood που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συμμετέχουν στο LeMans, δίπλα σε ονόματα όπως του Steve McQueen, του Paul Newman και πιο πρόσφατα του Patrick Dempsey.

Ο Chan είναι ο συνιδιοκτήτης της BAXI DC Racing Team που κέρδισε την κλάση LMP3 στο Asian LeMans το 2015. Με οδηγούς τον Ho-Pin Tung, τον Γάλλο Thomas Laurent και τον συνιδιοκτήτη της ομάδας David Cheng, η Ligier JS P3 πήρε τέσσερις νίκες και τον τίτλο.

Την Παρασκευή η Sparkle Roll Group-Jackie Chan DC Racing συμπεριλήφθηκε στην λίστα των συμμετοχών για τον 24ωρο αγώνα LeMans του 2016. Η ομάδα θα τρέξει με μια Alpine A460-Nissan στην LMP2, με τους Cheng και Tung μεταξύ των οδηγών.

«Μετά από μια πετυχημένη πορεία στο Asian LeMans είναι μεγάλη χαρά και τιμή που θα συμμετάσχουμε στην 84η έκδοση του 24ωρου αγώνα LeMans», δήλωσε ο Jackie Chan ο οποίος στα 61 του παραμένει λάτρης της αυτοκίνησης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. «Θέλω να υποστηρίξω τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Κίνα και να προωθήσω τους ταλαντούχους Κινέζους οδηγούς, για αυτό ίδρυσα την ομάδα μαζί με τον David Cheng», κατέληξε ο ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο πετυχημένες ταινίες δράσης του Hollywood.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube