Το άλλο πρόσωπο του Patrick Dempsey [video]

Το άλλο πρόσωπο του Patrick Dempsey [video]

Για τους περισσότερους είναι ο Dr. Derek Shepherd του Grey’s Anatomy, αλλά η Porsche γνωρίζει καλά και την άλλη πλευρά του.

Το ότι ο Patrick Dempsey, εκτός από γνωστός ηθοποιός, είναι και επιτυχημένος οδηγός αγώνων, είναι κάτι που το γνωρίζουν πιο πολύ οι φαν του αυτοκινήτου.

Ο 49χρονος Αμερικανός έχει σοβαρή εμπλοκή στους αγώνες αυτοκινήτων εδώ και 12 χρόνια, έχοντας τρέξει σε μεγάλους αγώνες όπως οι 24 Ώρες του Le Mans, οι 24 Ώρες της Daytona αλλά και ο μαραθώνιος εκτός δρόμου Baja 1000.

Αυτή την εποχή, ο Dempsey τρέχει με μια Porsche 911 RSR στην κατηγορία GTE Am με τη δική του ομάδα, Dempsey Proton Racing. Φέτος κατατάχτηκε 6ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) της FIA, τερματίζοντας και 2ος κλάσης στο Le Mans.

 Λόγω της επιτυχίας του και στις δύο του ενασχολήσεις, η Porsche είναι πολύ ευχαριστημένη που τον έχει στους κόλπους της. Εξ ου και η δημιουργία αυτού του video clip.

Το έφτιαξε ο Walter D. Wintle που το ονόμασε "Patrick Dempsey: Poetry brought to the track" και δείχνει highlights της αγωνιστικής ζωής του ηθοποιού.

Τώρα που ο Dempsey δεν παίζει πια στο Grey’s Anatomy, θα πρέπει να έχει περισσότερο χρόνο να αφιερώσει στους αγώνες, έχοντας πολλές φορές δηλώσει ότι την ηθοποιία μπορεί να την αφήσει, τους αγώνες ποτέ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube