Lorenzo: Δεν φοβάμαι τους φαν του Rossi!

Lorenzo: Δεν φοβάμαι τους φαν του Rossi!

O Jorge Lorenzo δηλώνει πως έχει μάθει να μην ψαρώνει από τις ορδές των φανατικών οπαδών του team-mate του, Valentino Rossi.

Ενώ ο θρύλος των MotoGP, Valentino Rossi, λατρεύεται σε όλο τον κόσμο, ο Lorenzo έχει κάποιες φορές γιουχαϊστεί όταν ανέβηκε στο βάθρο, όπως και ο Marc Marquez, τότε που είχε την αντιπαράθεση με τον Rossi, στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς του 2015.

Όταν ρωτήθηκε αν η μαζική υποστήριξη προς τον Rossi τον έκανε να νιώθει σαν να μάχεται «εναντίον ολόκληρου του κόσμου», ο Lorenzo απάντησε: «Ο καθένας μας δίνει μάχη απέναντι σε όλο τον κόσμο.

«Ο Valentino, με την καριέρα του, την προσωπικότητά του και όλα όσα έχει κερδίσει, έχει προσελκύσει περισσότερους φαν από εμάς.

«Όλοι αυτοί οι φανατικοί οπαδοί κάνουν πολύ θόρυβο, επειδή είναι πολλοί και θέλουν να υποστηρίξουν τον αναβάτη τους με διαφορετικό τρόπο.

«Δεν είναι κάτι για να σε ανησυχήσει. Εγώ παραμένω καλός για τους δικούς μου ανθρώπους. Ακούς κόσμο να κάνει θόρυβο, αλλά αυτό δεν αλλάζει τη ζωή μου, την ευτυχία μου ή τη δουλειά μου».

Είπε επίσης ότι δεν ένιωσε ποτέ εύνοια προς τον Rossi από τη Yamaha, παρότι ο Ιταλός ήταν ο βασικός πυλώνας της επιτυχίας της ομάδας στα MotoGP. Ο Ισπανός θέλει να αφήσει και αυτός το σημάδι του στην ιστορία της εταιρείας.

«Νιώθω πάντα την προστασία και την υποστήριξη της Yamaha, από τότε που ήρθα στην ομάδα το 2008», δήλωσε. «Πάντα είχα μια καλή μοτοσικλέτα και τον ίδιο εξοπλισμό, ακόμη και όταν ο Valentino ήταν ο πρώτος οδηγός της ομάδας, τα πρώτα χρόνια.

«Όλοι οι γάμοι έχουν στιγμές διαφωνίας, αλλά ο στόχος και το όνειρό μου είναι να αποσυρθώ όντας ακόμα στη Yamaha, χωρίς να έχω αλλάξει ομάδα.

«Τώρα πλησιάζω το στόχο μου να γίνω θρύλος της Yamaha, με τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο μου.

«Είμαι συνολικά πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, τρεις φορές στο MotoGP, ισοφαρίζοντας θρύλους όπως ο Wayne Rainey, ο φίλος μου Kenny Roberts Sr και στον κόσμο των αυτοκινήτων, ο Ayrton Senna.

«Είναι εκπληκτικό αυτό το συναίσθημα και πρέπει να το χαιρόμαστε στο μέγιστο γιατί αυτές τις στιγμές πολύ δύσκολα τις φτάνεις».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube