Τρεις γενιές οδηγών F1 της McLaren σε αγώνα καρτ [video]

Τρεις γενιές οδηγών F1 της McLaren σε αγώνα καρτ [video]

Πρώην και νυν πιλότοι της McLaren σε μια κόντρα με καρτ, σε ένα video που μας θυμίζει από που ξεκινά η πορεία προς την F1.

Μια παρέα πρώην και νυν οδηγών της McLaren μονομαχούν σε έναν αγώνα καρτ και θυμούνται από που ξεκίνησε η πορεία τους προς την F1.

Πρωταγωνιστές του video είναι οι βετεράνοι David Coulthard και Mika Hakkinen, ο τρίτος οδηγός της ομάδας για φέτος Stoffel Vandoorne, και το δίδυμο των Button Alonso. Με χαλαρή διάθεση, σαν αληθινή παρέα, συζητούν για τα χρόνια τους στο καρτ, θυμούνται στιγμές από την αρχή της πορείας τους προς την F1 και παραδέχονται ότι είναι η πλέον απαιτητική μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε την McLaren 570S στις ειδικές διαδρομές του Ράλι Monte Carlo [video]

Το σκηνικό της μονομαχίας στήθηκε στην Ισπανία, στην περιοχή Llanera, Asturias, όπου και βρίσκεται το μουσείο με την συλλογή μονοθεσίων, επάθλων και άλλων αντικειμένων από την καριέρα του και η πίστα καρτ του Fernando Alonso. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πίστα, κατασκευασμένη με προδιαγραφές CIK-FIA για διεθνείς αγώνες, μπορεί να διαμορφωθεί με 29 διαφορετικές παραλλαγές της χάραξης. Το μήκος φτάνει από τα 1400 ως τα 1800 μέτρα, ανάλογα το lay out. Και οι στροφές της είναι αντιγραφές διάσημων και απαιτητικών αγαπημένων στροφών του Alonso, από σύγχρονα και κλασικά σιρκουί της F1.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube