Μια McLaren P1 για τον Jenson Button [video]

Μια McLaren P1 για τον Jenson Button [video]

Το τελευταίο «εταιρικό» αυτοκίνητο του οδηγού της ομάδας στη Formula 1 συνελήφθη (πού αλλού;) στο Μονακό.

O Jenson Button είναι ένας μόνο από τους πολλούς, νυν και πρώην, πιλότους της Formula 1 που διαμένουν στο Μονακό για να γλιτώσουν την βαριά φορολογία της χώρας τους.

Το 2013, στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood , o Button είχε οδηγήσει την McLaren Ρ1 στην ανάβαση. Το προσωπικό του αυτοκίνητο εκείνη την περίοδο ήταν μια MP4-12C Spider. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, είχε δηλώσει ότι δεν πίστευε πως η εταιρεία θα του έδινε μία, λόγω της αυξημένης ζήτησης και της περιορισμένης παραγωγής, οπότε θα έπρεπε να την αγοράσει όπως όλοι οι άλλοι.

Δεν γνωρίζουμε αν έγραψε ο ίδιος το τσεκ ή αν, όπως είχε πει, έκανε «μια κουβεντούλα με τον Ron Dennis», αλλά από τον περασμένο μόλις μήνα είναι ένας από τους μόλις 375 περήφανους ιδιοκτήτες του υβριδικού hypercar.

Η Ρ1 του Button, που εθεάθη στο Μονακό, είναι βαμμένη σε πολύ σκούρο ανθρακί, σχεδόν μαύρο θα λέγαμε, χρώμα, όπως και οι ζάντες, και με κίτρινες δαγκάνες ν’ «αγκαλιάζουν» τα κεραμικά φρένα.

Άραγε αυτή η κουβέντα με τον Dennis να είχε αποτέλεσμα ή το στριφνό αφεντικό της McLaren του τα κράτησε από την αμοιβή του; Το δεύτερο δεν θα μας φαινόταν και τόσο παράδοξο...

[Πηγή/Φωτογραφίες: autogespot.nl]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube