Ο δικηγόρος της οικογένειας αρνείται ενώπιον δικαστηρίου ότι ο Schumacher μπορεί να περπατήσει

Ο δικηγόρος της οικογένειας αρνείται ενώπιον δικαστηρίου ότι ο Schumacher μπορεί να περπατήσει

Η οικογένεια Schumacher μηνύει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Bunte που έγραψε ότι ο Michael περπατά. Ο δικηγόρος αναγκάζεται να δώσει στο δικαστήριο πληροφορίες.

Τον Δεκέμβριο του 2015 το γερμανικό περιοδικό Bunte έγραψε ένα άρθρο για την κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher στο οποίο ισχυριζόταν ότι είναι σε θέση να περπατήσει, με την βοήθεια έστω των θεραπευτών του.

Το άρθρο βασίζονταν, σύμφωνα με το περιοδικό, σε πληροφορίες που έδωσε ένας φιλικό πρόσωπο του Michael Schumacher, το όνομα του οποίου όμως δεν αναφερόταν. Το ίδιο δημοσίευμα, βασισμένο στην ίδια πηγή, ανέφερε ότι είναι πάρα πολύ αδυνατισμένος. Εννοείται ότι η οικογένεια Schumacher διέψευσε το δημοσίευμα χωρίς κανένα περαιτέρω σχόλιο. Και κινήθηκε δικαστικά εναντίον του περιοδικού.

Από την στιγμή που το θέμα έφτασε στο δικαστήριο, σύμφωνα με την βρετανική Mirror, ο δικηγόρος της οικογένειας για να στηρίξει την υπόθεση έπρεπε να παρουσιάσει στην έδρα την πραγματική εικόνα της υγείας του Michael Schumacher. O δικηγόρος Felix Damm δήλωσε ρητά: «Δεν μπορεί να περπατήσει». Και συμπλήρωσε πως δεν μπορεί ούτε να σταθεί όρθιος, ούτε με την βοήθεια των θεραπευτών του.  

Ίσως αυτός ακριβώς να ήταν ο στόχος του περιοδικού Bunte. Ίσως δηλαδή να ήθελαν να προκαλέσουν την οικογένεια Schumacher να αντιδράσει, να φτάσει το ζήτημα στα δικαστήρια και εκεί να αναγκαστεί να προβεί σε κάποιες αποκαλύψεις για την πραγματική κατάσταση του Michael.

Πηγή Mirror
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube