Διαψεύδονται δημοσιεύματα για βελτίωση της υγείας του Schumacher

Διαψεύδονται δημοσιεύματα για βελτίωση της υγείας του Schumacher

Η Sabine Kehm «απαντά» στη γερμανική ταμπλόιντ Bunte

Η εκπρόσωπος της οικογένειας Schumacher, Sabine Kehm αναγκάστηκε να προχωρήσει σε δήλωση για την κατάσταση της υγείας του Παγκόσμιου Πρωταθλητή μετά από δημοσίευμα της γερμανικής ταμπλόιντ Bunte.
 
Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα της Bunte αναφέρεται πως ο Michael Schumacher που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι κάνοντας σκι στις γαλλικές Αλπεις στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο και πως με τη βοήθεια των γιατρών και των φυσικοθεραυτών του καταφέρνει και κάνει μερικά βήματα στο σπίτι του στην Ελβετία, όπου και νοσηλεύεται.
 

 
Στη δήλωσή της η Sabine Kehm αναφέρει πως «δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να πούμε ότι οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην κατάσταση της υγείας του Michael δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι εικασίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ανεύθυνες καθώς για εμάς η προστασία της ιδιωτικής ζωής του Michael είναι πολύ σημαντική δεδομένης και της σοβαρότητας των τραυμάτων του».
 
Ο Michael Schumacher εξακολουθεί και νοσηλεύεται στο σπίτι του στην Ελβατία όντας υπό συνεχή παρακαλούθηση ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube