“Άφωνοι από τη συμπαράσταση σας”, νέο ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειας Schumacher

“Άφωνοι από τη συμπαράσταση σας”, νέο ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειας Schumacher

Η οικογένεια του Michael Schumacher “ανέβασε” ευχαριστήριο μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα του Γερμανού θρύλου της Formula 1.

Η επίσημη σελίδα του Michael Schumacher ενεργοποιήθηκε ανήμερα της κατάκτησης του πρώτου παγκόσμιου πρωταθλήματος του Γερμανού με την ομάδα της Benetton και μαζί ήρθε και ένα... ευχαριστήριο μήνυμα από την οικογένεια του θρύλου της F1.

Ο Michael Schumacher συνεχίζει να αναρρώνει μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στις Άλπεις, πριν από περίπου 7 μήνες. Από την πρώτη μέρα η οικογένεια του Γερμανού δέχεται πολλές επιστολές από φίλους του, που εκφράζουν τη συμπαράσταση τους και εύχονται γρήγορη ανάρρωση.

Για να ευχαριστήσει τον κόσμο για την συμπαράστασή τους, η οικογένεια του Schumacher “ανέβασε” ένα ευχαριστήριο μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα του Γερμανού θρύλου της F1.

“Οι ευχές σας μας δίνουν κουράγιο. Εξακολουθούν να έρχονται καθημερινά ευχές ανάρρωσης για τον Michael και η έκταση της συμπαράστασης εξακολουθεί να μας αφήνει άφωνους. Το μόνο που μπορούμε να επαναλάβουμε, είναι ένα ευχαριστώ, που δίνετε μάχη μαζί με αυτόν και με εμάς. Παραμένουμε αισιόδοξοι και ελπίζουμε τα καλύτερα για τον Michael. Η δύναμή σας μας βοηθά, να συνεχίσουμε να τον υποστηρίζουμε στον αγώνα του”, αναφέρει το μήνυμα της συζύγου του Schumacher και των δύο παιδιών του.

[Πηγή: newsit.gr]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube