Έτσι έγινε η διάρρηξη στη Red Bull Racing [video]

Έτσι έγινε η διάρρηξη στη Red Bull Racing [video]

Στη δημοσιότητα δόθηκε το video από τη διάρρηξη των εγκαταστάσεων της Red Bull και την κλοπή 60 τρόπαιων της ομάδας τον περασμένο Δεκέμβριο.

Άγνωστοι είχαν εισβάλει στις εγκαταστάσεις της Red Bull Racing στο Milton Keynes στις 6 Δεκεμβρίου 2014 και είχαν κλέψει 60 τρόπαια της ομάδας από τις επιτυχίες της στη Formula 1.

Δέκα μέρες μετά μερικά από αυτά βρέθηκαν σε μια λίμνη δίπλα στην πόλη Sandhurst, ενώ μέχρι σήμερα οι διαρρήκτες δεν έχουν εντοπιστεί. Πρόσφατα η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του BBC το video που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του κτιρίου της Red Bull Racing. Σε αυτό φαίνεται ότι οι ληστές χρησιμοποίησαν ένα Subaru Legacy Station Wagon σαν πολιορκητικό κριό, και κινούμενοι με όπισθεν γκρέμισαν τη γυάλινη πόρτα της εισόδου.

Στα τρόπαια που κλάπηκαν δεν περιλαμβάνονται αυτά που είχε λάβει η ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, αφού δεν βρίσκονταν στο κτίριο. Ο αρχηγός της Red Bull Racing Christian Horner χαρακτήρισε την κλοπή άσκοπη, αφού «η χρηματική αξία των τρόπαιων που χάθηκαν είναι μικρή, ενώ η συναισθηματική αξία τους τεράστια».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube