Απίστευτο: Έκλεψαν όλα τα τρόπαια της Red Bull

Απίστευτο: Έκλεψαν όλα τα τρόπαια της Red Bull

Άγνωστοι εισέβαλαν στο Milton Keynes και τα «σήκωσαν» όλα.

Απίστευτο κι' όμως αληθινό! Άγνωστοι εισέβαλαν στο εργοστάσιο της Red Bull στο Milton Keynes και έκλεψαν όλα τα τρόπαια της ομάδας. Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες ήταν έξι και χρησιμοποίησαν για τη ληστεία ένα ασημί 4x4 και μια μαύρη Mercedes στέσιον με ξένες πινακίδες.

Ο φύλακας του κτηρίου εκείνη την ώρα περιπολούσε σε άλλο σημείο από την κεντρική είσοδο στην οποία οι διαρρήκτες προκάλεσαν σημαντικές ζημιές.

Σοκαρισμένοι δήλωναν οι άνθρωποι της ομάδας με τον Christian Horner να δηλώνει πως είμαστε όλοι αναστατωμένοι με τον τρόπο που έγινε η εισβολή στο κτήριο και η ληστεία. Οι κλέφτες πήραν πράγματα που δεν είχαν μόνο μια αξία που αφορά στα χρήματα αλλά πρωτίστως μια συμβολική τεράστια συναισθηματική αξία, που αντανακλά τις προσπάθειες χρόνων και του τελευταίου μέλους της ομάδας.

Το σίγουρο είναι πως οι ληστές θα δυσκολευτούν να πουλήσουν τα τρόπαια της Red Bull αφού είναι μοναδικά και άμεσα αναγνωρίσιμα.

Πληροφορίες λένε πως τα μόνα τρόπαιο που γλύτωσαν είναι τα κύπελλα του Sebastian Vettel γιατί ο Γερμανός τα είχε πάρει σπίτι του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube