Κόντρα του Δαίμονα με τον ηλεκτρικό εξορκιστή του [video]

Κόντρα του Δαίμονα με τον ηλεκτρικό εξορκιστή του [video]

To Dodge Challenger SRT Demon έχει φτιαχτεί για το drag-strip. Μπορεί όμως να τα βάλει με το Tesla Model S P100D σε κόντρα στο δρόμο;

Το Dodge Demon των 851 PS μπορεί να κάνει το 400άρι από στάση σε 9,65”. Όμως αυτό απαιτεί την ειδικά προετοιμασμένη άσφαλτο ενός drag-strip, αλλά και μια ειδική προετοιμασία στο αυτοκίνητο.

Μ’ αυτό εννοούμε ότι πρέπει να τοποθετηθούν στο Demon οι μπροστινοί τροχοί με τα στενά λάστιχα και ο αγωνιστικός εγκέφαλος ώστε να αποδώσει το αυτοκίνητο με αγωνιστική βενζίνη υψηλών οκτανίων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Dodge Challenger SRT Demon, ο πρωταθλητής των επιταχύνσεων [ανάλυση + videos]

Στον πραγματικό κόσμο όμως, οι ιδιοκτήτες Demon δεν θα περιμένουν να πάνε σε drag-strip ούτε θα κυκλοφορούν στο δρόμο με το αυτοκίνητο στην ντραγκστεράδικη μορφή του. Ξέρουμε γιατί το αγοράζουν οι περισσότεροι, και παρότι δεν εγκρίνουμε τις κόντρες σε δρόμο, δεν μπορούμε και να προσποιούμαστε ότι δεν συμβαίνουν. Γι’ αυτό και ανεβάζουμε αυτό το video.

Στο παρακάτω video, λοιπόν, ο Δαίμονας αντιμετωπίζει τον ηλεκτρικό φονιά των supercars και muscle cars: το Tesla Model S P100D. Σε κόντρα στο δρόμο (στην Αμερική, για να μην παρεξηγούμαστε…)

Την κόντρα οργάνωσε το κανάλι του YouTube, Drag Times, του οποίου ο ιδιοκτήτης, ο Brooks, έφερε το δικό του Model S P100D.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Παγκόσμιο ρεκόρ στο 400άρι από το Tesla P100D [video]

To ηλεκτρικό, τετρακίνητο σεντάν ήταν εντελώς νορμάλ, ενώ για το πισωκίνητο Demon είχε γίνει μια παραχώρηση: είχαν τοποθετηθεί αγωνιστικά σλικ Hoosier για ντράγκστερ, ώστε να μπορεί να βάλει κάποια από τα άλογά του στο δρόμο.

Μπόρεσε να σταθεί ο Δαίμονας στην κόντρα από στάση ή τον εξόρκισε η ηλεκτρική του Νέμεση; Κι αν δεν τα κατάφερε, τουλάχιστον έβαλε στη θέση του το Tesla στη ρολαριστή κόντρα εν κινήσει;

Δείτε το video και θα έχετε τις απαντήσεις.

[Πηγή: Drag Times]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube