Η BRABUS βελτιώνει την Mercedes-AMG A 35 4MATIC

Η BRABUS βελτιώνει την Mercedes-AMG A 35 4MATIC

Περισσότερη δύναμη και πιο επιθετικό look για το τετρακίνητο hot hatch.

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Brabus ανακοίνωσε το πακέτο B 35 για την Mercedes-AMG A 35 4MATIC που θα κάνει πρεμιέρα στην Έκθεση Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Test drive: Mercedes-AMG A 35 4MATIC

BRABUS

Με το ισχυρότερο πακέτο PowerXtra + που περιλαμβάνει επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου, αυξημένη πίεση, πιο ελεύθερο καζανάκι και εξάτμιση από ανοξείδωτο ατσάλι, η απόδοση του υπερτροφοδοτούμενου τετρακύλινδρου κινητήρα 2,0 λίτρων φτάνει τους 365 PS και τα 460 Nm ροπής. Αυτό σημαίνει πως η έκδοση της Brabus έχει 59 PS και 60 Nm περισσότερα από το εργοστασιακό μοντέλο, όμως παραμένει λιγότερο ισχυρή από την κορυφαία A 45.

Χάρη στην αύξηση της ισχύος, την τετρακίνηση 4MATIC και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη AMG Speedshift 7G DCD, η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 4,4" (-0,3"). Αντίστοιχα, η τελική ταχύτητα παραμένει ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 km/h.

brabus

Εξωτερικά, η BRABUS B 35 ξεχωρίζει από τα εμβλήματα του βελτιωτικού οίκου που αντικαθιστούν το αστέρι της Mercedes-Benz, τις μαύρες πεντάκτινες ζάντες 19" με λεπτομέρειες από ανθρακονήματα και ελαστικά Pirelli P Zero (235/35 ZR 19), το μεγαλύτερο εμπρός σπλίτερ με πλευρικά πτερύγια, τη σταθερή αεροτομή, και τις προαιρετικές απολήξεις της εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι και ανθρακονήματα.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε premium επενδύσεις από δέρμα BRABUS Mastik leather και Alcantara στην απόχρωση που επιθυμεί ο πελάτης, αλουμινένια πεντάλ, αλουμινένια paddles αλλαγής σχέσεων, βελούδινα πατάκια και πατήματα των μαρσπιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με φωτιζόμενο λογότυπο της BRABUS.

Η εταιρεία προσφέρει εγγύηση τριών ετών ή 100.000 km για το βελτιωτικό πακέτο, ενώ δεν ανακοίνωσε περισσότερες πληροφορίες για τιμή και διαθεσιμότητα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube