Η νέα BMW M4 CS χωρίς καμουφλάζ

Η νέα BMW M4 CS χωρίς καμουφλάζ

Η επερχόμενη BMW M4 Clubsport απαθανατίστηκε χωρίς ίχνος καμουφλάζ κατά τη διάρκεια διαφημιστικού γυρίσματος.

Η BMW αποκάλυψε την ανανεωμένη M4 πριν από περίπου ένα μήνα, αλλά χωρίς να δώσει το στίγμα της από καιρό φημολογούμενης M4 Clubsport.

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο όμως, οπότε η σκληροπυρηνική M4 CS απαθανατίστηκε από μέλος του φόρουμ Bimmer Post, ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν εν μέσω γυρίσματος video ως προωθητικού υλικού στην California. Η Clubsport ήταν βαμμένη σε μια νέα απόχρωση του μπλε που μοιάζει με αυτήν της υφιστάμενης παλέτας υπό την κωδική ονομασία «San Marino». Πιθανότατα πρόκειται για την απόχρωση «Marina Bay Blue», την ίδια που θα διατίθεται με την επερχόμενη BMW M5.

Το χρώμα αυτό που ομολογουμένως της πάει πολύ συνδυάζεται με κίτρινες δαγκάνες φρένων που ανήκουν στο ίδιο γκρουπ κεραμικών φρένων που συναντήσαμε στην από καιρού εξαντληθείσα M4 GTS. Από αυτή την τελευταία, η M4 Clubsport φαίνεται να υιοθετεί το ίδιο ανθρακονημάτινο καπό, ενώ φιλοξενεί και ένα πιο ευμέγεθες χείλος εκφυγής στο τελείωμα του καπό του πορτμπαγκάζ. Το εξωτερικό πακέτο συμπληρώνει ένα σετ από ζάντες που παρουσίασε η M Performance στην τελευταία SEMA, ανασχεδιασμένο διαχύτη και πιθανόν αναβαθμισμένες εξατμίσεις μαζί με τα μοντέρνα πίσω φανάρια OLED.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την BMW M3 στην ανάβαση του Grossglockner [video]

Άλλες πληροφορίες σχετικά με τεχνικές λεπτομέρειες δεν υπάρχουν, αλλά πιθανότατα η M4 Clubsport θα κάνει χρήση του συστήματος ψεκασμού νερού στο μοτέρ, όπως σημειώνει και υποδεικνύει το Bimmer Post, βασισμένο στη φωτογραφία με το ανοικτό καπό. Εκείνο που απομένει να μάθουμε είναι αν το μοτέρ θα αποδίδει ομοίως με την M4 GTS 500 άλογα και 61,2 kgm ή θα φορά κάποια detuned εκδοχή του. Σε κάθε περίπτωση όμως θα είναι ισχυρότερη από τη στάνταρ M4 με το έξτρα Competition Package, δηλαδή ο 3λιτρος 6κύλινδρος σε σειρά θα βγάζει παραπάνω από 450 άλογα.

Ομοίως με την BMW M4 GTS, η CS αναμένεται να είναι και αυτή περιορισμένης παραγωγής. Το αυτοκίνητο πιθανότατα θα ντεμπουτάρει στο Salon de l’Auto, στη Γενεύη τον επόμενο μήνα, ευρισκόμενη στο σταντ της βαυαρικής εταιρείας παρέα με τις άλλε ανανεωμένες 4άρες.

[Πηγή Bimmer Post]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube