Εσύ μπορείς να κλέψεις το σήμα της Rolls-Royce; [video]

Εσύ μπορείς να κλέψεις το σήμα της Rolls-Royce; [video]

Το αγαλματίδιο Spirit of Ecstasy αποτελεί πόλο έλξης για όποιον συνηθίζει να ξηλώνει σήματα αυτοκινήτων, όμως έχει μηχανισμό αυτοάμυνας.

Όπως είναι λογικό, οποιοσδήποτε μπορεί να βάλει στο μάτι το έμβλημα που κοσμεί το καπό μιας Rolls-Royce. Αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να το ξηλώσει.

Μια Rolls-Royce, πολύ σπάνια θα παρκάρει στον δρόμο χωρίς επίβλεψη. Όταν δεν κινούνται, τα αυτοκίνητα της εταιρίας συνήθως βρίσκονται σε υπόγεια γκαράζ δίπλα σε άλλες εξωτικές κατασκευές, μπροστά σε πολυτελή ξενοδοχεία ή σε καλά φυλασσόμενα parking. Ωστόσο, πάντα υπάρχει η πιθανότητα κάποιος να προσπαθήσει να ξηλώσει το Spirit of Ecstasy από το καπό μιας Rolls-Royce για να το κρατήσει ως ενθύμιο. Όμως η εταιρία έχει προνοήσει γι’ αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αθωράκιστο το σύστημα «keyless entry» στην κλοπή [video]

Τα σύγχρονα μοντέλα της Rolls-Royce δίνουν στον οδηγό τη δυνατότητα, αν πρόκειται να παρκάρει σε επίφοβη περιοχή, να κρύψει το αγαλματίδιο κάτω από τη βάση του, με το πάτημα ενός πλήκτρου. Αλλά ακόμα κι αν ξεχάσει να το κάνει, κανένα πρόβλημα. Όπως μας επιδεικνύει ο Mark Powell, υπεύθυνος πωλήσεων στην αντιπροσωπεία της Rolls-Royce στο Tampa Βay των ΗΠΑ, το Spirit of Ecstasy κρύβεται και μόνο του τη στιγμή που κάποιος θα αποπειραθεί να το τραβήξει.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube