Eίσοδος στο αυτοκίνητο με αναγνώριση προσώπου από την Genesis

Eίσοδος στο αυτοκίνητο με αναγνώριση προσώπου από την Genesis

Σύστημα αναγνώρισης προσώπου για την είσοδο στο αυτοκίνητο και εκκίνηση με δακτυλικό αποτύπωμα από το Genesis GV60.

Genesis GV60

To GV60 είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Genesis και βασίζεται, όπως τα Kia EV6 και Hyundai Ioniq 5, στην ηλεκτρική πλατφόρμα E-GMP. Το crossover έχει ήδη κυκλοφορήσει σε πολλές αγορές της Γηραιάς Ηπείρου και ο Κορεάτης κατασκευαστής ανακοίνωσε την αναβάθμιση του σε τεχνολογικό επίπεδο.

Το GV60 είναι πλέον διαθέσιμο με το σύστημα Face Connect που αναγνωρίζει το πρόσωπο του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και του επιτρέπει την είσοδο στο όχημα χωρίς να απαιτείται η χρήση κάποιου κλειδιού.

Genesis GV60

Αφού το όχημα αναγνωρίσει τα χαρακτηριστικά του κατόχου του μέσω μιας ειδικής κάμερας τοποθετημένης στo Β-Pillar, του επιτρέπει την είσοδο στο αυτοκίνητο ρυθμίζοντας αυτόματα το κάθισμα του, τη θέση του τιμονιού, το infotainment και πολλές ακόμα προσωπικές επιλογές του.

Το σύστημα χρησιμοποιεί υπέρυθρες κάμερες με την Genesis να υπόσχεται ότι η αναγνώριση του προσώπου είναι εφικτή ακόμη και σε χαμηλή ορατότητα ή ακόμα και με ελάχιστο φως.

Genesis GV60

Τέλος, το μόνο που χρειάζεται πλέον για την εκκίνηση του Genesis GV60 είναι το δακτυλικό αποτύπωμα του ιδιοκτήτη σε μια ειδική υποδοχή στην κεντρική κονσόλα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube