PSA: Νέα γενιά συστήματος φωνητικών εντολών

PSA: Νέα γενιά συστήματος φωνητικών εντολών

Ο όμιλος PSA ανακοίνωσε σήμερα την εξέλιξη μιας νέας γενιάς προηγμένου φωνητικού ελέγχου, ο οποίος θα απαντά ταυτόχρονα σε διάφορες ερωτήσεις.

Πρόκειται για μια νέα εταιρική συνεργασία που θα οδηγήσει γρήγορα σε ένα τεχνολογικό προϊόν στο Groupe PSA. O γαλλικός όμιλος ανακοίνωσε σήμερα το πρωί την υπογραφή της συνεργασίας με μια αμερικανική start-up στη Silicon Valley που ονομάζεται Soundhound Inc. Η γαλλική βιομηχανία και το αμερικανικό γραφείο σχεδιασμού θα συνεργαστούν σε ένα πρότζεκτ τεχνητής νοημοσύνης σε «φυσική γλώσσα».

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια εξελιγμένη φωνητική αναγνώριση που θα προταθεί εντός δύο ετών στα περισσότερα νέα προϊόντα του ομίλου PSA (Peugeot, Citroën, DS και Opel). Ο γαλλικός γίγαντας θέλει να αναπτύξει «την καλύτερη συνομιλητική εμπειρία της αγοράς», όπως δήλωσε.

Θα είναι δυνατό λοιπόν να συνομιλείς ελεύθερα με το αυτοκίνητό σου και να ελέγχεις πολλά πράγματα: Πλοήγηση, άνεση (κλιματισμός), μουσική ή ακόμα και ζήτηση για συνδεδεμένες υπηρεσίες. Το Groupe PSA εμπλέκεται έτσι σε ένα τομέα που θα βρεθεί σε πλήρη εξέλιξη τα επόμενα χρόνια σε ολοένα και πιο έξυπνα αυτοκίνητα. Και η «φυσική» συζήτηση θα είναι μια από τις θεμελιώδεις πτυχές του αυτόνομου αυτοκινήτου.

[Πηγή Groupe PSA]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube