Ρεκόρ πωλήσεων Lamborghini το Α’ 6μηνο του 2018

Ρεκόρ πωλήσεων Lamborghini το Α’ 6μηνο του 2018

Η Lamborghini συνεχίζει τη διαρκή άνοδό της, με νέο κάθε εξάμηνο και εν τέλει κάθε χρόνο ρεκόρ πωλήσεων.

Για να πάρετε μια τάξη μεγέθους, η Lamborghini πούλησε το πρώτο εξάμηνο του 2018 περισσότερα αυτοκίνητα από όσα είχε πουλήσει όλη τη χρονιά το 2013.

Συγκεκριμένα, το εργοστάσιο ανακοίνωσε επίσημα 2.327 πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, από τον Ιανουάριο ως και τον Ιούνιο. Το νούμερο σηματοδοτεί αύξηση κατά 11% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι. Και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην Huracan. Πουλήθηκαν 1.604 αυτοκίνητα από το V10 μοντέλο, 204 περισσότερα σε σχέση με πέρσι στο ίδιο διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την Lamborghini Aventador S [video]

Η δυναμική που δείχνει η Lamborghini είναι ιδιαίτερα σημαντικά, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν έχουν αρχίσει ακόμη οι παραδόσεις της Urus. Το μεγάλο SUV αναμένεται να σπρώξει τη μάρκα πάνω από τις 6.000 μονάδες, νούμερο το οποίο είχε μπει σαν στόχος από παλιά, όταν ακόμη η Urus ήταν υπό εξέλιξη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την πισωκίνητη Lamborghini Huracan LP580-2 [video]

«Αφού περάσαμε το ένα δισεκατομμύριο σε τζίρο το 2017, και με την έναρξη των πωλήσεων της Urus μπροστά μας, η Lamborghini εξελίσσεται σε μια μεγαλύτερων διαστάσεων εταιρεία, χωρίς από την άλλη να αλλοιώνεται ο ξεχωριστός χαρακτήρας και η σπανιότητα της μάρκας», δήλωσε ο πρόεδρος Stefano Domenicali. Να σημειώσουμε ότι η Lamborghini κάνει διαδοχικά ρεκόρ πωλήσεων τα τελευταία χρόνια.

Εκτός από την Urus, η Lamborghini έχει στα σκαριά και την πιο άγρια έκδοση της Aventador, την SVJ, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Πηγή Carscoops

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube