Το Suzuki e-Survivor προϊδεάζει για τα 4x4 του μέλλοντος

Το Suzuki e-Survivor προϊδεάζει για τα 4x4 του μέλλοντος

Η Suzuki μας δείχνει πώς οραματίζεται το μέλλον των εκτός δρόμου οχημάτων με το αμιγώς ηλεκτρικό e-Survivor

Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει ότι Jeep σκέφτεται να λανσάρει ένα μικρό 4x4 βασισμένο στο πάτωμα του Panda. Αν μας έδειχνε κανείς αυτές τις φωτογραφίες και μας έλεγε ότι αυτό θα είναι το μελλοντικό μικρό Jeep, μάλλον θα τον πιστεύαμε. Αλλά είναι ένα Suzuki.

Η ιαπωνική εταιρεία το ονομάζει e-Survivor και εμπνέεται σχεδιαστικά από τα κόμπακτ 4x4 της Suzuki όπως το Jimny, το Vitara αλλά και το X90.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 
Διαρροή: Έτσι θα είναι το νέο Suzuki Jimny 2018, μέσα έξω

Το πρωτότυπο είναι κατασκευασμένο πάνω σε πλαίσιο τύπου σκάλας, πράγμα που μας λέει ότι δεν πρόκειται για μοντέλο βασισμένο σε ένα από τα υπάρχοντα crossover της ιαπωνικής εταιρείας. Η σημαντικότερη διαφοροποίηση ωστόσο είναι ότι πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, με τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ που το καθένα θα κινεί τους τροχούς του e-Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Τελευταίες δοκιμές για το ανανεωμένο Suzuki Vitara


Δεν έχουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες αλλά, από όσο μπορούμε να δούμε από τις εικόνες, το e-Survivor έχει μια ανοιχτή διθέσια καμπίνα, με διάφανες πόρτες, που μάλλον είναι το αμέσως καλύτερο πράγμα από τις καθόλου πόρτες, όπως (δεν) έχουν κάποια από τα «ειδικά» Wrangler.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 
Scoop-αποκάλυψη: Έτσι θα είναι το νέο Jeep Wrangler 2018

Με τους τροχούς να βρίσκονται ακροβολισμένοι στους προφυλακτήρες, επίσης δείχνει να έχει τεράστιες γωνίες προσέγγισης και φυγής και αρκετή απόσταση από το έδαφος για να περάσει πάνω από «ξαπλωμένες» μηχανές Suzuki χωρίς κανένα πρόβλημα.

Με άλλα λόγια το e-Survivor δείχνει να είναι ένα αληθινά σκληροτράχηλο τετρακίνητο για το οποίο ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες όταν θα δούμε το πρωτότυπο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο, στις 27 Οκτωβρίου.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube